2821
2789
عنوان

به چالش کشیدن خواستگار

220 بازدید | 6 پست

من خودم ازدواج کردم تموم شده حالا دارم به یکی مشاوره میدم 

بنظرتون چطوری پسر و به چالش بکشه؟

من خودم میگم تو بیشتر سکوت کن و سعی کن از اون حرف بکشی 

یعنی چیزایی که برات مهمه مثل اعتقاداتش و وضع مالیش چطوری یه سوال بپرسه که مشخص نباشه براش مهمه 

و اینکه چطوری باشه که هم سرسنگین بنظر بیاد هم با سیاست و چیا بپرسه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فهمیدی به منم بگو

من خودم چون دختره برام عزیزه بهش اینارو میگم😂بهش گفتم مثلا هرچی شد زیاد حرف نزن بزار اون همش بگه که تو دستت باز باشه تو اطلاعات ولی اون کنجکاو بشه راجبت 

راجع به عقایدش در مورد پوشش و... بپرسه 

راجع به نظراتش درموزد تعهد و اینکه چیو وفاداری تعریف می کنه بپرسه

اگه گذشته اش براش مهمه که باید باشه یکبار برای همیشه از گذشته اش بپرسه توی این مرحله 

مسئولیت های مالی میزان حد و حدود خانواده ها و تفکرش راجع بهشون و... بپرسه حتما که بفهمه خصت داره یا نه دهن بین هست یا نه آویزون خانواده خصوصا خانواده طرف مقابل میشه یا نه.

نظرش رو راجع به اهمیت مناسبت ها پس از ازدواج بپرسه ببینه حدود انتظاراتشون به هم میخوره یا نه‌.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

راجع به معاشرت های اجتماعی ازش بپرسه که نظرش راجع به رفت و آمد و مهمونی و حد و حدودش و کلا مراوده با مردم چیه.

نظرش راجع به مسافرت رفتن تعداد دفعاتش،سبک و مدلش،اینکه جمعی یا دو نفره یا هر دو.... کلا درمورد تفکرس من باب تفریح و فراغت بپرسه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
2825
2823
2791
2779
2792