2777
2789
عنوان

دعوای من و همسرم

2328 بازدید | 113 پست

دوستان من نوزاد دارم آبان به دنیا اومد عید به اصرار همسرم رفتیم مسافرت با خانواده اش کل مسافرت همسرم انگار یکی دیگه بود بی احترامی قهر جلوی خانواده اش که چرا یک کلام گفتی بریم یه شهر دیگه تا جایی که همه متوجه شدند 

کل عید با نوزاد مجبور شدم کار کنم فکر کنید از سیزده به در اومدیم همه با زن هاشون رفتند آب درمانی من موندم خونه نظافت وسایل سیزده بدر کردم 

الان چند ماهه یه خونه شمال خریدیم همسرم گفت تعطیلات با خانواده اش بریم منم گفتم عید به این دلایل بهم خوش نگذشته و نمیام اونا میخان خودشون کلید بگیرند برن خودت هم میخای برو ولی من چون باید بیام کار کنم نمیتونم با نوزاد نوپا سختمه 

الان هم آقا رفته تو قیافه که تو بی احترامی میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمیشه بگی آقا من روحیه ام و شرایط کار کردن ندارم میگه تو کجا کار کردی یعنی آقا ندید هیچکس تو عی ...

تا وقتی سمت خانواده ش باشه

اوضاع همینه و شما دیده نمیشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه هافردا روز پزشکه به کراشم امروز تبریک بگم ضایع هست؟؟؟❌❌❌

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببین هر اتفاقی افتاد وقتی بقیه کا نمیکنن نباید پاشی کار کنی کاری به زحمت و خستگیش ندارم  گذشته... ولی اثر روانیش هنوز روت هست... بچه داری بهونت از همه بیشتره... نمیتونن زورت کنن که... 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱