2777
2789

من خاله هام شهر دیگه زندگی میکنن

بعد از چندسال اومدن اینجا

میخوام با دخترخاله هام تنها باشم خوش بگذرونیم خیلی وقته همو ندیدیم همه هم رنج سنیمون ۱۷،۱۸،۱۹ هست جمعمون هم دخترونه هست

بعد این دختر دایی عنم همه جا پامیشه میاد بچش رو میاره میندازه وسط بقیه😐😐

واقعا حالیش نیست بابا اون ی پسربچه ۲ ساله هست توعم یه زن ۳۰ ساله ای دلیلی نداره میای بچت رو میندازی به یه جمع دخترونه که همه هم سن و سال هستن و برنامه هامون رو خراب میکنی

ما به جای خوش گذرونی باید لَلِه ی بچه این عم باشیم

آخه همه جاااااا میاد

ینی یکی سرطان بگیره این عن با بچش میاد بچه رو میندازه رو مریض میگه باش بازی کن مراقبش باش😑😑😑

منم دیدم امروز میخواد تشریف بیاره دیگه نمیرم پیش دخترخالم

ولی دلم میسوزه بعد چندسال می‌خواستیم همو ببینیم این رید توش🙂🙂

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون نداری؟بگوشرمنده برنامه داریم یا اصلا جمع نشید بیرون قرار بذارید

بابا چی بگم اخهههه خودش باید بفهمه اه

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

واااااینجارو ب فحش کشیدی زحمت یه حرف زدنو ب خودت نمیدی انتظار داری علم غیب داشته باشه؟عجبا

عزیزم الان به شما فحش دادم بت برخورده؟؟؟

چه بی فرهنگ مگر شما مسئول نگه داری بچه اش هستین؟ 

بگیرین بابا گریه اش بندازین بره بگین حوصله بچه نداریم. 

اصلا چیزیش بشه یقه ات‌ گیره. 

بی مسولیت خودشون بچه پس میندازن نمیگیرنشون 

چه بی فرهنگ مگر شما مسئول نگه داری بچه اش هستین؟ بگیرین بابا گریه اش بندازین بره بگین حوصله بچه ندار ...

اخه دلم نمیاد بچه رو بخاطر بیشعوری مادرش اذیت کنم 

به کسی هم نمیتونم بگم چون میگن چکار داری بزار بیاد و.... دعوای حسابی درست میشه

فقط اینجارو دارم ک بیام درد و دل کنم🥲💔

کاش میتونستی یه جوری بهش بگی. یعنی بچه ش میذاره و میره؟

اره

یا میره یا میندازتش تو اتاق

خودش میره تو پذیرایی به بگو و بخند