الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا میگفتن طلا و دلار بگیریم میره بالا الان میگن برنج و روغن بگیریم چون به هیچ عنوان نمیتونیم طلا و دلار بگیریم و همین که بتونیم شکممون رو سیر کنیم هنر کردیم
نه دیگه ازین به بعد گفتن دیگه قراره همه چی ثابت بمونه شایدم کاهشی بشه!!! سوالایی میپرسین ها!!! تا حا ...
برااولینن باراین اتفاق برام افتادبرنج طارم هاشمی دوهفته قبل بهم داد۳۱۰۰دیروزخریدم ۲۸۰۰ همسرم میگفت بروبپرس فکرکنم اشتباه شده
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
😂😂😂😂 واقعا اتفاق نادری بوده باید این لحظه تاریخی ثبت میشد
همسرم جدی میگفت حتمابروسربزن احتمالااشتباه کرده گفتم حالامن یه ذره حس ارزونی گرفتم توبزن توپرم صبح توصف نونوایب بین شاطرومردم جنگ بود بیشترازمون کشیدی هرچی میگفت گرونترشدن باورنداشت
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
همسرم جدی میگفت حتمابروسربزن احتمالااشتباه کرده گفتم حالامن یه ذره حس ارزونی گرفتم توبزن توپرم صبح ...
آره نون سنگک جای خونه ما دونه ای ۵۰ تومنه. مامانم گفت ۲ تا گرفتم شده ۱۰۰ تومن من تعجب کردم! آخه نوناشون کیفیت هم نداره ی روز تو سفره بمونه باید بندازیم نون خشکی