2777
2789
عنوان

بوی بد لباسشویی

181 بازدید | 30 پست

مدل لباسشوییم دوویه مایع میریزم و نرم کننده 

ولی یه مدتیه احساس میکنم لباسا بعضیاشون )نه همشون ) بوی نم مثل دستمال مونده چطوریه اونجوری میشن....جرم گیریش کزدم با این پودرایی که خودشون میفروختن برای جرم گیر لباسا رو هم زود پهن میکنم ولی هنوز این بوئه هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

قرص جرمگیر رو از شویند فروشی ها بگیرید بندازید داخل لباسشویی بزارید رو دکمه cotton بزارید خالیربدون هیچ لباسی بشوره خودشو بعد کارش تموم شد درشو باز بزارید داخل لاستیک هم با دستمال خشک کنید اون فیل تر پایین بازجویی هم باز کنید و بزارید آشغالا اینا بریزه بیرون 

[QUOTE=392657613]لباسشویی رو باید هر دو ماه یکبار جرمگیری کنید [/QUOTEخود تعمیرکارش گفت ۶ ماه حالا م ...

نه بستگی به میزان استفاده داره هرچی بیشتر لباس بشورید زودتر باید جرمگیری کنید اصلش هم هر ۲۰ تا ۳۰ بار شستشو یبار جرمگیری نیاز داره یعنی هر دو نهایتا سه ماه یک‌بار 

قرص جرمگیر رو از شویند فروشی ها بگیرید بندازید داخل لباسشویی بزارید رو دکمه cotton بزارید خالیربدون ...

جرم گیری کردم با پودر البته‌گذاشتم رو ۶۰ درجه یک ساعت و ۴۰ دقیقه اون لاستیکه رو هم بینشو خشک میکنم ولی اون لاستیک توییه رو نمیشه یه تیکه هایی کثیفی لاش هست نمیدونم‌چیکارش کنم