2777
2789
عنوان

بوی بد لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست
جدی ؟خراب نمیشه ؟بریزم تو دیگش یا توی محفظش ؟

نیاز به اینکارا و این چیزا نیست عزیزم دستگاهت خراب میشه قرص جرمگیر رو بخر و طبق اون جوری گفتم بنداز توش بزار خودشو بشوره اولاش بو میگیره یکم ولی کم کم میبینی بوی بد کامل از بین میره چون ماشینت از ریشه تمیز میشه 

جرم گیری کردم با پودر البته‌گذاشتم رو ۶۰ درجه یک ساعت و ۴۰ دقیقه اون لاستیکه رو هم بینشو خشک میکنم و ...

خب با یکبار جرمگیری لباسشویی کامل تمیز نمیشه که فکر کن چند سال جرم ها توش جمع شده با یکی دوبار تمیز نمیشه باید روتین هر دو ماه یکبار جرمگیری کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با یکبار جرمگیری لباسشویی کامل تمیز نمیشه که فکر کن چند سال جرم ها توش جمع شده با یکی دوبار تمیز ...

فکر کنم سری پیش یا اسفند جرم گیری کردم یا فروردین البته نمیدونستم باید هر ۳۰ بار شستشو باشه که خب شاید دو دوره کمتر این کارو کردم کلا ۳ ساله خریدمش یعنی انقدر جرم گرقته ؟

لاستیک لباسشویی رو قشنگ با ناخونات بزن کنار سرکه اسپری کن با مسواک بیفت به جونش جا پودریش هم همیتطور قرص ماشین لباسشویی بنداز توش یک بار بزار رو دمای بالا بشوره بعد هم ی دور شستشوی تنها

خب با یکبار جرمگیری لباسشویی کامل تمیز نمیشه که فکر کن چند سال جرم ها توش جمع شده با یکی دوبار تمیز ...

برند خاصی بگیرم ؟اینا خود شرکتش یه بسته های پودریه برند اسپارت بود داد گفت یک چهارم لای لاستیک بقیش تو دیگ 

نیاز به اینکارا و این چیزا نیست عزیزم دستگاهت خراب میشه قرص جرمگیر رو بخر و طبق اون جوری گفتم بنداز ...

ببخشید لباسشویی رو روی چه عددی بزارم همون معمولی که لباسا رو میشورم خوبه