2777
2789

اکثر تماس هاش بد موقع است.

هرروز که میزنه و این مساله من نیست.

مساله من اینه که جمعه ها صبح زود زنگ میزنه. هربارم میگه خواب بودی؟همسرمم میگه اره.بعد میگه عههه زنتم خوابه؟اگه شوهرم بگه اره خوابه میگه چقد میخوابه و...

یکبار پیش خودش نگفت خب من دارم بدموقع تماس میگیرم.

همسرم کل هفته صبح زود بیدار میشه یک روز که میخواییم استراحت کنیم اینطورن.

همسرمم میگه اگه گوشیمو سایلنت کنم مامانم نگران میشه.

پدرمادر خودم اصلا اینطور نیستن.

پر از خیال🙂‍↔️

جمعه ها شب قبل گوشی هردوتاتون رو سایلنت کن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب واقعیتو بگه بگه کل هفته صبح زود پامیشم یه روز میخوام‌بخوابم.اگر گفت چقدر میخوابید بگو ضررش به کسی نمیرسه.مگه روز خدا رو‌گرفتن حالا که هرروز سر صبح زنگ میزنه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

شاید تنهاست دلش میگیره تو خونهاین حرفشم شاید از سادگیشه مثلا میخواد حرف باز کنه

باید بقیه رو زابرا کنه.تلویزیون ببینهچه توجیه هایی دارید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

قانون زندگیتون کنید و به همه اعلام کنید روز تعطیل تا فلان ساعت با ما تماس نگیرید نگران هم نشید 

یا روز تعطیل خودمون باهاتون تماس میگیریم

مادر شوهر سابق بیشعور من ساعت ۲شب جمعه بهمون زنگ میزد باورت نمیشه شوهر احمقم توی چه شرایطی جواب اون زبون نفهم رو‌میداد 

واقعانم کار واجبی نداشت ها