2777
2789

شمام هرچی میخونید دیگه فرداش یادتون نیست ؟؟ 

من الان نصف کتابام تموم شده ولی هیچی یادم نیست 😑 مخصوصااااا اسم های مزخرف واییی تاریخخخ

(:A__•~•__M:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهمو جمع کردی یا یازدهم؟

دهم دو تا کتاب و کامل تموم کردم بقیش مونده 

یازدهم از هر کدوم چهار درس یا دو درس مونده 

از عربی و فنونم ک تازه دارم میخونم 

ریاضی ام نمی‌خوام بخونم 

دهم دو تا کتاب و کامل تموم کردم بقیش مونده یازدهم از هر کدوم چهار درس یا دو درس مونده از عربی و فنون ...

افرین بهت گلم ولی چرا پایه به پایه پیش نرفتی بهتره ها اینجوری قاطی پاتی میشه همه چی

دختری از جنس آفتاب☀️🦋با موهایی از رنگ نخلستان جنوب🤎✨🥲🥲

چرا ؟

ببین هر درس یه قلق داره 

شما که میگی میخونی فرداش یادت میره یعنی درست نفهمیدی اون درسو یا مطالعت با کیفیت نبوده همیشه هم مرور کن مثلا مبحثایی که توی روز میخونی رو شب مرورکن فردا قبل خوندن درس جدید اون درس قبلیو یه ربع ساعت بخونش جمعه عا کلا چیزی نخون جمع بندی کن درسای هفته رو خلاصه نویسی اینا خیلی مهمه

دختری از جنس آفتاب☀️🦋با موهایی از رنگ نخلستان جنوب🤎✨🥲🥲

افرین بهت گلم ولی چرا پایه به پایه پیش نرفتی بهتره ها اینجوری قاطی پاتی میشه همه چی

آخه آزمون قلم چی میدم دهم و دوازدهم اختیاریه یازدهم اجباری هست مجبورم به برنامه خودم و برسونم