2777
2789

تورو خدا کامل بخونین بعد 😔

همش نیس دیر دیر میاد سراغ منو میگیره شاید روزی یبار پیام میده اصلا نمیدونم کجاس چیکار مکنه هروقت مهمون خونشون میاد نیست میره هروقت اونا میرن میاد منو پیدا میکنه. نمیدونم کجا مشغوله ولی وقتی میخام برم از مرگ میگه نمیزاره برم واقعا باهاش تو یه بلاتکلیفی هستم .خودشم فامیل هست مامانم و مامانش اینا میدونن میحرفیم آخرین بار دو ماه پیش میخاستن بیان خاستگاری ولی مامانم اجازه نداد گف پاییز بیاین . نمیدونم چرا اینجور شده حتی شده گریه میکنه میگ نرو ولی واقعا نمیدونم داره چیکار میکنه منم بعضی وقتا میبینم دیر میاد اصلا جوابشو نمیدم ولی بازم فرداش پیام میده جواب میدم.چون وقتی فاصله میگیرم اصلا مهم نیس براش مگر اینک بخام تموم کنم ک اون موقع نمیزاره .چیکار کنم ب روش بیارم؟ یا اونوق یجور خودمو وابسته نشون میدم ؟ شاید بعضیا بگن اگ بهش بگم  وابسته بودنمو نشون میده پس چیکار کنم باید بدونم دیگ داره چیکار میکنه چرا دور شده منی ک بخاطر اون خاستگارامم رد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنبه‌ طرفت داره منم نامزدم دیر به دیر میومد دیدنم یا دیت رو کنسل میکرد یکی دو بار به روش آو ...

چی بگم بهش ؟ت چی گفتی درست شو  چرا اینکارارو میکنن مثلا یبار سر دیر جواب دادنش قهر کدم ولی سر نبودنش ن

آدم سردیه و یجورایی دردنخور هست! اگه دنبال پیام بازرگانی نگهش دار تا همیشه. این بعد ازدواج میخواد چی بشه!؟ الان که تازگی داری واسش انقد بی تفاوته بعدش چی میخواد بشه؟!

میخوای صبر کن یکماه دیگه تا بیان خواستگاری ببین تغییری میبینی یا نه ، بعدم هروقت خواستی از رابطه ای بری بدون علام کردن ک من دارم میرم من درو باز کردم من کفش پا کردم دارم واقعا میرم رفتم دیگه!!! نکن! یواش برو فقط برو

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چی بگم بهش ؟ت چی گفتی درست شو چرا اینکارارو میکنن مثلا یبار سر دیر جواب دادنش قهر کدم ولی سر نبودنش ...

یه بار شفاف بهش گفتم این رفتارت واقعا داره اذیتم میکنه و من دیگه نمیتونم تحملش کنم درستش کن

یه بارم مثل دیوونه ها داد میزدم آخرشم گریه کردم 🤣

هزارمین کاربری 😬😬😬 
بگو من برا خودم ارزش قائلم دنبال عشق و آرامشم تو آدمی نیستی که کنارت حس آرامشم داشته باشم نمیتونم بی ...

آخه بهش گفتم رفتارات بده ولی نمیگه چی بده بگو درست کنم میگم کاری کردی رابطمون بمیره ولی نمیگه چیکار کردم

بهونه آوردن خودت رو نذار پای اصرار کردن اون، وقتی تصمیم قطعی بگیری برای جدایی نباید حرف اون یا اطرافیان تاثیر بذاره روت، تویی که با همچین شخصیتی تو‌ رابطه‌ای و اذیتی. آدم مناسبت نیس، بعد ازدواجم هیچوقت نمیتونی تحملش کنی.

خودت رو توجیه نکن

پسرا تو این دوران باید پر از شور و هیجان و توجه اش هزار برابر باشه 

آیو با خودشم تو بلاتکلیفی اگه وقت رفتن شروع میکنه به ماله کردن فقط نمیخواد تو بری نکه جون دوست داره نه 

جون هیچکس انقدر ناعاقلانه با رفتارای مزخرفش کنار نمیاد 

بابا واسه خودتون ارزش قائل شید

،