2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مادرشه میگه دلمه درست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست

بیخیال بابا مگه پیش نیومده خودتون به هزار و یک دلیل به کسی نگید بیاد خونتون و اصلا اون دلایل ربطی به اون طرف نداره و به خودتون و وضعیت خونتون و حال و احوالتون بستگی داره 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خروس محلی ولاری هست ماله داییمه کشتش خیلی خاصیت داره فقط ولی هنوزنپخته خیلی دیرپزه

عزیزم

نگران نباش

پست بالا هم گفتم بزن زود پز اره تا شب به زور میپزه محلی باشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
از الان دنبال اینا باشی به سال نرسیده میرینید به زندگیتون(رک گفتم)خروس دیرپزه ولی نه دیگه خیلی بیشتر ...

اخه حیفه غذادرست کردم هیچی بشه

اگه نمیپختم اره ازخدام بودبیاره

قعدمدبه شماگفتم به اون که هیچی نمیگم بیاره یانیاره

اخه حیفه غذادرست کردم هیچی بشهاگه نمیپختم اره ازخدام بودبیارهقعدمدبه شماگفتم به اون که هیچی نمیگم بی ...

منظور اینکه توی دلت هم چیزی نگه ندار و احساس بد نکن.

توی فکر بزرگترها اصولا چیزی نمیگذره

مادرش اصلا فکر دعوت کردن تو نبود

حالا دلمه هم اورد به صورت پیش غذا بخورید و بعد نهار تورو بخورید 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه