2777
2789

سلام وقتتون بخیر

بچه ها من وقتی پسرم 13 ماهه بود آزمایشم مثبت شد و متوجه شدم که باردارم 

همون جا تو آزمایشگاه به شوهرم قسم دادم که این قضیه باید حالا حالاها بین خودمون بمونه و کسی نفهمه ، چون مطمئن بودم حسابی با سرزنش اطرافیان مواجه میشم و حرف و حدیث دارم ، 

حتی به مامان خودمم چیزی نگفتم 

با اینکه 4 ماه ویار شدید داشتم و نتونستم سمت گاز برم و حتی نمیتونستم پسرمو بشورم ، ولی موفق شدم و نفهمید

تو ماه پنج که بودم مجبور شدم برم 5 روز خونشون بمونم ، که روز سوم فهمید بچه رو از شیر گرفتم ، اونجا شک کرد ولی پیچوندمش به سختی 

دیگه داشتم کم کم خودمو آماده میکردم که 25 هفته ، یه روز ظهر مامان بابامو دعوت کنم و خلاصه یکم رو مغزشون کار کنم و بهشون بگم دقیقا هم میخواستم ظهر باشه چون مطمئنن بودم اگه شب باشه تا صبح خوابش نمیبره خخخ 

این وسط من از واکنش مادرم بیشتر از همه چیز میترسیدم

تا اینکه برنامه هام به هم خورد و من تو 23 هفته مجبور شدم 7 روز برم اونجا

خب

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا باید برای حاملگی یه نفر که خداوند بهش بچه رو عطا کرده کسایی باشند که سرزنش کنند و اون رو ناراحت کنند یا دلشو بشکنند بزرگترین گناه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

مامانا اولش شوک میشن ولی بعدا عاشقش میشن 

پسر منم مامانم اول شوک شد 

خودمم خیلی تو شوک بودم واقعا دلم بچه نمیخواست 

بعد که دنیا اومد الان مامانم میگه وقتی نبود ما واقعا چیکار میکردیم ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم ماه پنج گفتم بهش 

مادرشوهرم دید دخترم رو شیر نمیدم نگاهش کرد بهم گفتی حامله ایی و فهمید و جیغ خوشحالی کشید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شب دومی که اونجا بودم من سر یه قضیه ای شدیداً اعصابم قاراشمیش بود، پسرمم اون شب شدیداً شیطونی کرده بود و بچه داداشمو زده بود ، خلاصه بغض کرده بودم و آماده انفجار 

شب جا پهن کرده بودیم بخوابیم ، پسرم که خوابید داشتم با مامانم حرف میزدم ، یهو بغضم ترکید مامانم گفت تو یه مدته یه چیزیت هست بهم بگو چی شده ، یهو از دهنم پرید گفتم من پنج ماه و نیممه

شب دومی که اونجا بودم من سر یه قضیه ای شدیداً اعصابم قاراشمیش بود، پسرمم اون شب شدیداً شیطونی کرده ب ...

خب بعد واکنشش چی بود

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

چطور شکم نداشتی

منم نداشتم کسی نفهمید تا ماه پنج خودم لو دادم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کلثوم مهربون😅

😂😂