2777
2789

لطفا بالای منبر نرفته و نگید حذف بده چون همه میدونیم.

تجربه لاغری من و بدن من با حذف شام واقعا لاغر شد و سایزم کم شد و حالم هم بهتر شد.

شما نهار رو یکم دیر بخورید و کامل بخورید و رضایت بخش بعدش دیگه شام نخورید و نهایت اگر ضعف داشتید یه نوک انگشت نون بذارید دهنتون یا میوه بخورید یا یه خیار یا هویج بخورید

این برای من تاثیرش بسیار بیشتر از حذف نهار بود

چه روحی چه بدنی و چه در لاغری

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه دوره ناهار رو حذف کرده بودم

شام رو ساعت ۶ اینا میخوردم و دیگه تا فردا صب مگر یه میوه یا شیر چیزی نمیخوردم ، اونم خیلی تاثیر گذار بود

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دقيقا اين به نوع فستينگه

اره ولی توی فستینگ اصلی ، شام رو زود میخورن که اون هم البته خیلی خوبه ولی اینجا افراطی تره و چیزی به اسم شام نیست و نهایت یک عصرونه بخوری که آماده نخوردن باشی

به نظر من نیازی نیست ناهار دیر وقت بخوری بهتر شامو خیلی سبک و خیلی زود   بخوریم یا به عنوان یه عصرونه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم ناهار کامل بخوریم یعنی مثلا هشت قاشق نخوریم؟

ببین قراره با خودت صادق باشی

یه طوری که احساس سیری رضایت بخش بکنی نه اینکه بترکی و پرخوری (:

جوری که با خودت بگی آها الان میتونم تا فردا راحت باشم (این پرخوری نیست وگرنه بدتر دوبرابر چاق میشی)

اره تا چهار و پنج ساعت سیر ام ولی شب و اخر شب گشنم میشه

خب اونجا دوتا خیار بخور

یا یدونه هویج بخور یا حتی یدونه میوه رو تیکه های ریز ریز کن و با چنگال یه ساعت خوردنش رو طول بده (:

ادم نخوردنی سبک میشه راحت میخوابه

من برعکس  شام نخورم نمیتونم بخابم.میدونم مضره اشتباه ولی اصلا گرسنه خابم نمیبره

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت