2777
2789
عنوان

تجربه لاغری من از حذف نهار و شام که کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 28 پست

خوشبحالتون میتونید من تا یذره کم میخورم یا ناهار و شامم دیر بشه دست و پام شروع به لرزیدن میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چند کیلو کم کردی تو چه مدت الان چندی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم با حذف شام لاغر میشم ، صبحونه رو هم کم میخورم چون صبحونه منو چاق میکنه ولی ناهارمو به مقدار کافی میخورم 

آخر شب هم یه استکان کوچولو شیر یا دو سه تا دونه بادوم یا یه دونه خرما و یه استکان آب میخورم تا صب راحت میخوابم 

چند کیلو کم کردی تو چه مدت الان چندی

۲۴ یا ۲۵ کیلو تو حدود ۷۰ روز

البته این حذف شام حدودا تو این هفته ۳ کیلو من رو کم کرد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

دقیقا منم با حذف شام لاغر میشم ، صبحونه رو هم کم میخورم چون صبحونه منو چاق میکنه ولی ناهارمو به مقدا ...

اره بدن باید عادت کنه

منم شام نمیخوردم زمین رو گاز میگرفتم یه زمانی ولی الان برام عادی شده

دکتر بمن گفت شبا اصلا میوه نخور صبحونه مفصل بخور ناهار حذف عوضش شام رو زودتر بخور

درست گفته ولی به هرحال افت فشار یه طوری باید کنترل بشه

اصولا میگن شب میوه و ماکارونی و سیب زمینی و کربوهیدرات مثل نون رو نخورید

خوشبحالتون میتونید من تا یذره کم میخورم یا ناهار و شامم دیر بشه دست و پام شروع به لرزیدن میکنه

منم شام نمیخوردم زمین رو گاز میگرفتم یه زمانی ولی الان برام عادی شده

اره بدن باید عادت کنهمنم شام نمیخوردم زمین رو گاز میگرفتم یه زمانی ولی الان برام عادی شده

آره واقعا اوایلش سخته ، مخصوصا جایی رفتنی وقتی بوی غذاهای خوشمزه میاد و همه نشستن دارن شام میخورن ... اینجور مواقع واقعا برام سخته 

آره واقعا اوایلش سخته ، مخصوصا جایی رفتنی وقتی بوی غذاهای خوشمزه میاد و همه نشستن دارن شام میخورن .. ...

🫠🙃

من برعکس شام نخورم نمیتونم بخابم.میدونم مضره اشتباه ولی اصلا گرسنه خابم نمیبره

من شام بخورم فردا صبح گرسنه بیدار میشم 

شام نخورم تا فردا ساعت ۲ظهر میلم نمیکشه بخورم