2777
2789
عنوان

اگر همسایه آزار دارید

152 بازدید | 10 پست

اگر همسایه ای دارید که باعث آزار شما شده

شاید به کارما اعتقاد نداشته باشه

و فوقش بگیم عذاب دنیا و آخرت هم وجود نداشته باشه

اما شاید با فرستادن ابن متن👇 تو گروه ها و شاید هم به خود همسایه ترسی بیفته به جونش تا دیگه همسایه‌ آزاری نکنه:

طبق ماده ۶۱۸ قانون مجازات *همسایه آزاری* ، شامل حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود. همچنین، دادگاه می‌تواند فرد متخلف را به رفع مزاحمت و در صورت تکرار، به حبس بیشتر (۶ ماه تا ۲ سال) محکوم کند.

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه ها... تو ایران دزد و قاتل ول میچرخه! همسایه‌آزار بره زندان؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همه این قانونا چرتو پرته تو قانون ام فحاشی جریمه سنگینی داره ولی ما شکایت کردیم طرفو ۲۰۰هزارتومن جری ...

آره اگر طرف پارتی داشته باشه یا پول یا وکیل کله گنده قانون دور زده میشه 

آره اگر طرف پارتی داشته باشه یا پول یا وکیل کله گنده قانون دور زده میشه

مهم اینه که آدم عادی و بی‌کس بتونه از طریق این قوانین به حقش برسه!

با پول و پارتی که قانون اصلا لازم نیست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
والا ما یه شاختمونه کنارمون دارن میسازنش به شدت اذیتبم وقتی میخوایم بخوابیم سنگ فرزو روشن میکنن

واقعا سخته 

این روزها اون قدر سطح همدلی و شعور اومده پایین که آدم ها دیگه آسایش ندارند 

مهم اینه که آدم عادی و بی‌کس بتونه از طریق این قوانین به حقش برسه!با پول و پارتی که قانون اصلا لازم ...

الهی هرچه زودتر دنیامون این طوری بشه

واقعا سخته این روزها اون قدر سطح همدلی و شعور اومده پایین که آدم ها دیگه آسایش ندارند

اره بابا با صدای اینا بیدار میشیم هی کامیون میاد واسشون سنگ بریزه صدا میدن نخاله هارو پرت میکنن تو مانیون یه صدای بدی میده 

اره بابا با صدای اینا بیدار میشیم هی کامیون میاد واسشون سنگ بریزه صدا میدن نخاله هارو پرت میکنن تو م ...

عریزم ❤️‍🩹

علی الخصوص این روزها که خونه ها رو دارند می کنند آپارتمان هر روزی یک خونه خراب میشه و دوباره از اول