2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

من میخوام در مورد موضوعی صحبت کنم

مشکل اینه که همسرم دهن لق هست با اینکه مشاوره میریم و بارها گفته ام بهش.منتهی دوست داره درمورد زندگیمون با خواهراش بخصوص حرف بزنه چیکار کنم با این مشکل خسته شده ام ،حریم ندارم و انگار در خونه ام بازه ‌هرکی هرکاری کنم خبر دار میشه

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
سلام عزیزم من میخوام در مورد موضوعی صحبت کنممشکل اینه که همسرم دهن لق هست با اینکه مشاوره میریم و با ...

در مرحله اول سرزنش رو بذار کنار، خودت رو بذار جای همسرت و به این فکر کن چه چیزی تو ذهن همسرم میگذره که دوست داره با بقیه در میون بذاره. با ملایمت میتونی ازش سوال کنی 

چه حسی بهت میده که دوست داری با خانواده ات در میون بذاری؟ شاید نیاز به تایید داره، شاید نه خودشم بعدش پشیمون میشه و دست خودش نیست، باید علتش رو پیدا کنی. شاید یه حس درونی داره که میخواد پز بده مثلا یعنی از اینکه بقیه بگن به به چه حالب حس غرور بهش دست میده. علتش رو پیدا کن کارت خیلی راحت تر میشه 

لین اصل رو هیچوقت یادت نره برای تغییر دادن همسر تو پیش هر متخصصی بری بهت میگه تو باید خودت تغییر کنی تا اون به دنبال تغییر تو کم کم بهتر بشه. با همین طرز فکر از اون همه حس خشم رها میشی و از همسرت حرصت نمیگیره. بیشتر به چشم بچه ای نگاهش میکنی که یه سری چیزا رو بلد نیست. 

دقیقا نیاز به تایید داره اصلا روحش پرواز میکنه ازش تعریف کنن،البته منم ادم تعریف کنی نیستم ،مثلا چند تا وسیله خریده میگه بروی پیش جاریت تعریف کن و یا میگه برم پیش برادرش بگم چیا خریده ام،بهش میگم ببین همه که از خریدای ما خوشحال نمیشن،مثلا رفتیم سفر ۳۰تومن خرج کرده و چنددفعه پیش خواهر ‌برادرام کفته واصلا خوشم نمیاد به بقیه بگه،بعد هی بخوام تاییدش کنم و دور برمیداره و هی جاهای دیگه میزنه تو سرم،اره من خرجت کرده ام من ال کرده ام خب مرد مگه فقط برا منه،برا زندگیه دیگه

دقیقا عقده تایید شدند داره،سال‌ها با خواهرش کارد ‌پنیر بودند چون همین تاییدش نمیکردند همین که بامن ازدواج کرد و بازم خوب نبودند،ولی من از اول باهاش درست رفتارکرده ام بعدمدتها دیده ام دیگه همسرم ازشون فراری نیست ولی تا تقی به توقی میخوره بخصوص موقع دعوا بهشون اطلاع میداد،بعد اونا میامدند سمتش،و شروع به تعریفش می‌کردند وبعد کم کم شوهرم وابستگی به خواهرش زیادترشد،

دقیقا نیاز به تایید داره اصلا روحش پرواز میکنه ازش تعریف کنن،البته منم ادم تعریف کنی نیستم ،مثلا چند ...

میتونی خیلی دوستانه از معایب تو چشم بودن بگی 

یا مثلا یه داستان نسبتا مطابق با واقعیت براش تعریف کنی : دیدی وقتی یه نفر باهاش روز ها رفت و امد میکنی فکر میکنه یه ادم عادیه مثل خودمون بدون هیچ ادعایی بعد یهو میبینی او مثلا انگشتر دستش برلیانه، اینحا خیلی بیشتر پیش خودت میگی چه ادم خفنی انقدر غنی هست که اصلا اینا براش یه چیز عادیه نیازی نیست بخواد به کسی بگه. ولی وقتی به زبون میاریش نمیکن به به ماشالا چه پولدار برعکس میگن اه اه چه ادمی چقدر پز میده 

فکر کرده کی هستی یا حسادت بقیه رو برمی انگیزه و دشمن میتراشه برای خودش 

ببین تو اول یکم با دل اون راه بیا بعد کم کم با گفتن این صجبتا تغیبر میکنه

یعنی یکم اول برو تیمش بذار فکر کنه تو در کنارشی نع در مقابلش