2777
2789

یه لحظه تو خصوصی مطلبی رو میخوام بگم علتش هم اینه که قطعا اینجا آشنا دارم ‌چون قراره تصمیمی بگیرم نمیخوام درمورد تصمیم اینجا توضیح بده ام یا اگه امکانش هست داخل واتساپ موردی رو بگم،ببینید من توی این هفته دو جلسه با دوتا مشاور تلفنی صحبت کرده ام یکیش رو تقریبا دوساله باهاشون مشاوره میرم بنام دکتر صمدی،یکیش اولین بار بود تقریبا

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
مرسی گلم خوب راهنمایی میکنی و میشه چندتا دیگه روش و مثال دیگه هم بگی

ببین تو ذهنیتت رو تغییر بدی خیلی چیزا کم‌کم حل میشه. این ذهنیت که همسرم باااید اینژور باشه و نباااید اینطور باشه رو بریز دور 

اون هم مثل تو اولین بارشه که داره زندگی میکنه. حالا تو اینارو بلدی و عاقل و پخته تری تو این موضوع اما از سرگذشت اون که خبر نداری. اون ادم ۲۰ ۳۰ یال تحت یه تربیت دیگه و یک سرایط دیگه بزرگ شده و قرار نیست تبدیل بشه به اون نسخه ایده آل تو از همسری که دلخواهت بود. فقط شاید کمی تغییر کنه. 

این قضیه رو به چشم به پروژه نگاه کن که یه مسئله ای هست که دوست داری کمی حلش کنی. از اینکه چنین مسئله ای وجود داره یا کسی به وجودش اورده عصبانی نباش. 

اگر معمولا در غیاب تو میره اسرار زندگیتونو به خانواده میگه سعی کنید بیشتر دو نفره تو این جمع ها برید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم خوب راهنمایی میکنی و میشه چندتا دیگه روش و مثال دیگه هم بگی

مثال دیگه بخوام بزنم. بگو ادما انقدر در ناخوداگاه خودخواهن که از دیدن شادی کسی خوشحال نمیشن خود تو اگر مثلا یکی از دوستات بره فلان سفر بیشتر خوشحال میشی یا حس کمبود میگیری . و فکر میکنی عقب افتادی؟ 

مطمینا پاسخش دومیه. 

خب این حس کمبود میمونه تو دلش و یه جا از همون بخت ضربه میزنه. مثلا یه وقت خدای نکرده اتفاقی برات افتاد میگن آره ببین این همونی بود میرفت سفر فلان جا حالا نیگاش کن چجوری افتاده گوشه خونه 

بهس بگو من دلم نمیخواد برای خودمون از ادمایی که چشم دیدن شادی مارو ندارن دشمن بسازیم و بعد هم با کوچکترین مسکلی که برامون پیش میاد دشمن شاد بشیم 

ببینید من اوایل به این رفتارهای همسرم حساس نبوده ام تا بعد حدودشش سال یواش یواش همسرم شروع کرد علاوه بر بردن حرفامون پیش بقیه ،شروع به تحقیرم تو جمع می‌کرد تا اینکه حدود بازم سه سال  شروع کرده ام زودتر کوتاه اومدن اصلا تا یه چی می‌شد من زودترمیرفته ام معذرت خواهی اما چیشد بدترشد انقدر که من انداخت از خونه بیرون و بچه ام رو گرفت و بعد خواهرش نوبتی میامدن از بچه ام مراقبت کرده اند،بعدش خواهرش بعد حدود یه ماه تازه فهمیدن نه بچه ،مادر میخواد ‌نمیشه که ما بهش برسیم و اینا،منم شروع کرده ام از طریق قانونی اقدام به گرفتن بچه ام وشکایت وشکایت تااااا بالخره بعد چندماه همسرم دید کار به مهریه و صدتا چیز دیگه کشید برگشت به معذرت خواهی ومنم باکلی شرط باز برگشته ام،طی ی سال پیش ارتباط همسرم رو باخاوهراش قطع کرده ام و الان بخوام بیشترمسر باشم که همسرم نره ونیاد وبیشتر عطش زیادترمیشه تصمیم گرفته ام یه ارتباط کوچیکی داشته باشم منتهی نگرانم،شما میگی رو خودت کارکن ،منتهی مکه من صبر ایوب دارم و دیگه ظرف صبرمن تموم شده و میخوام بیشتر سیاست داشته باشم ومنتهی باز نمیخوام مدام نقش بازی کنم 

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
ببینید من اوایل به این رفتارهای همسرم حساس نبوده ام تا بعد حدودشش سال یواش یواش همسرم شروع کرد علاوه ...

من نمیتونم از این جا مشاوره واقعی به شما بدم عزیزم، من تو یه مورد خاص سعی کردم کمکتون کنم اگر مسائلتون خیلی پیچیده تره حتما باید از مساور حضوری کمک بگیرید که به خوبی از شما شرح حال بگیره