2777
2789

فمنیست خیلی هم چیزی بدی نیست همین اقایونی که الان می‌بینید از اوضاع این کشور مینالن ولی پا به پای قانونش حرکت نیکنن و حاضر نیستند حقوق اولیه زن. و بهش برگردونن حالا چرا 

در نظر بگیرین شما به عنوان یه خانم از طرق همسرتون مهریه دریافت نکنید اماااا به جاش از سالی که عقد محضری کردین هرچی اموال به زندگی تون اضافه شد بایدبین تون نصف نصف تقسیم بشه حتی اگر فروخته شد هم باید پولش نصف بشه 

تصور کنید بهتون اجازه طلاق از طرف زن داده میشد به هر دلیلی که مرد می‌تونه زنش رو طلاق بده 

تصور کنید اجاره کار درس و خروج از کشور به خودتون بود و اصلا لازم نبود از کسب اجازه بگیرید بابت زندگی عادی تون 

تصور کنید در کار کردن بین زن و مرد تساوی وجود داش من از تفاوت های فیزیکی بین زن و مرد نمی‌گذرم درسته بعضی کار ها صرفا از آقایون یا خانم ها بر میاد میگم فرض کنید یجا استخدام شدین شما و به آقا در یه سطح در نظر گرفته بشین 

تصور کنید که  کار خونه باید بین شما و همسر تقسیم می‌شد  هم چنین در ازای بارداری و زایمان تون  عوضش خرج بچه با پدرش می‌بود . 

تصور کنید که همون قدر که به مرد تو خیابون راه می‌ره در امنیتی روانی و جانی  کامل شما هم همونقد آزادانه میتونستیذ هرچی می‌خواین بپوشین و هر جا می‌خواین برین  سوار موتور بشین و ...

اینا نصف حقوق انسانی من و شما هم نیست 

حالا با این تصور بنظر شما هیچ مردی حاضر به ازدواج میشد؟ 

نههه دقیقا مثل اینستا گرام که زیر پست های فمینیستی میان زن. و به ج... و هرزگی متهم میکنن اون موقع هم همین میشد 

مردایی که الان می‌بینید گلو جررررمیدن در انتقاد از حکومت دوستان اگر وضع اقتصادی خوب بود خدا شاهده پشمم حساب مون نمی‌کردن 

حالا بگید فمنیست بدع

گناه بزرگ منی

یه همکار  آقا دارم دهه هشتادی

با خیلی از این قوانین ضد زن مخالفه

بعد یه سری زن ها خودشون با قوانین موافقن 😂

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطوری هم نیست من خیلی از پسرهای نسل جدید رو دیدم نسبت به این مسئله اگاهن. حتی بابام که مرد نسل قدیم طرز فکرش زمین تا آسمون تغییر کرده و الان خیلی اگاهه و حامی زن این رو هم در نظر داشته باشید قانون کشور خیلی موثره. تا وقتی قانون ضد زن هست توقعی نداشته باشید مرد کوتاه بیاد

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
یه همکار آقا دارم دهه هشتادیبا خیلی از این قوانین ضد زن مخالفهبعد یه سری زن ها خودشون با قوانین موا ...

همین بگو بعضی مردا خودشون رو جر میدن که زن در پوشش باید آزاد باشه ولی وقتی میگی خب به زنت حقوق اولیه شو برگردون میگن نههعهههه

گناه بزرگ منی

فکر کن ی نفر هی بریزی تو حلق و هی سیرش کنی بیشتر از حقش و ظرفیتش و بعد بیای بگی ازین پس فقط اندازه حق خودت فقط-بهت می رسه

بنظرت چی میشه؟

ببخشید من این طور میگم ولی چندین ساله حق زن هی میره تو حلقوم مرد الان بیا بگو فقط اندازه ای که حقته فقط دریافت کن چی میشه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اینطوری هم نیست من خیلی از پسرهای نسل جدید رو دیدم نسبت به این مسئله اگاهن. حتی بابام که مرد نسل قدی ...

قانون رو کی نوشته یه مشت مرد دیگه 

موافق بله به زبون موافق هستن حالا به پدر گرامی بگید همه حقوق رو به مادر تون بدن ببنید واکنش شون چیه قصد توهین ندارم  بخدا فقط می‌خوام بگم مردا تو این سرزمین کلا پادشاهی میکنن

گناه بزرگ منی

مردا علاوه براینکه در همه عرصه ها حقو حقوق  زنا رو پایمال میکنن .

اتفاقا طلبکارم هستن به همین قانع نیستن و حتی تلاش میکنن به زنا اسیب بزنن ازار روحی و جسمی وارد کنن و از حسادت به زنا جلوی پیشرفت زنارو بگیرن و زنها رو افسرده کنن 

زیاده خواه و خودخواه و خودشیفته ان

از سکوت و رفتار منفعل بی معنی زنها سواستفاده میکنن

فکر کن ی نفر هی بریزی تو حلق و هی سیرش کنی بیشتر از حقش و ظرفیتش و بعد بیای بگی ازین پس فقط اندازه ح ...

آفرین منم همین رو میگم  نزدیک به چند قرن مرد حق زن رو خورده حالا بهش بگی نخور وحشی میشه 

گناه بزرگ منی

قانون رو کی نوشته یه مشت مرد دیگه موافق بله به زبون موافق هستن حالا به پدر گرامی بگید همه حقوق رو به ...

قانونو اقا و اقازاده هایی نوشتن که فرزندان دخترو پسرشون خارج کشور تو ازادی و برابری زندگی میکنن