2777
2789

تو اینستا از کدوم پیج خرید میکنید که شومیز باکسی و اینا داشته باشه معتبره اگه معتبره و خرید کردی آیدی بدید اگه گنبد و گرگان باشه چه بهتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس مجلسیو نمیشه انلاین و اینا خرید حتمااا باید تن بزنی

من برا عروسی جاریم همهههه ی مزون ها و مغازه هارو رفتم و دیدم و پوشیدم تا بلاخره انتخاب کردم🫡

ی دونه گرفتم سنگ کاری شده و اینا 10 تومن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

لباس مجلسیو نمیشه انلاین و اینا خرید حتمااا باید تن بزنیمن برا عروسی جاریم همهههه ی مزون ها و مغازه ...

منظورم از مجلسی شومیز هست که جدیدا مد شده و اینا 

۹۷ نفر دید فقط دو نفر جواب داد د بگید دیگه از چه پیجی شلوار و تیشرت و شومیز میخرید ؟

سایت هفت سین رو نگاه کن

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌