2777
2789

میترسم حق با اون باشه

اولش برای نصب آنتن اومد تلفنی توافق کردیم ۵۰۰ 

اومد نصب کرد و گفت یک تومن شده و من بدون معطلی بهش دادم

روز بعد اومد برای ادامه کار و اینکه گفت من نصاب پرده هم هستم به جای چهارپایه از میز ناهارخوری ۸ نفره من استفاده کرد و شیشه میز شکست 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

گفت تقصیر من نبود الانم زنگ پشت زنگ که پول نصب پرده رو واریز کن 

نمیدونم کار درست چیه نمیخوام حقی ضایع بشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه نصاب قحطه که این دست و پا چلفتی اوردین ؟

بعد هم هزینه میز ازش می گرفتی!    خودش که حق الزحمه اش دوبله سوبله می گیره!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خب نصاب باید با خودش ابزار کارم بیاره ن شیشه رو بشکنه

چهارپایه داشت ولی حوصله نداشته میز رو بکشه کنار 

واستاد رو میز

با اینکه بهش،گفتم میز نمیشکنه گفت نه

گفت تقصیر من نبود الانم زنگ پشت زنگ که پول نصب پرده رو واریز کن نمیدونم کار درست چیه نمیخوام حقی ضای ...

بالاخره به شما خسارت زده!    بگو پول خسارت میزی که شکستی اول بده 

اینم شما رو بی زبون گیر اورده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اسی این آدم ساده گیرت آورده 

برای یه نصب پرده ۶۰۰هزار تومنننن؟! 

چخبره بابا مگه سرگردنس 

بعدشم بهت ضرر زده بجای پشیمانی و ندامت 

پولم ازت طلب میکنه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

نمیدونم ،اما خب قیمت میزخیلی خیلی گرونهیعنی خودش خاصره اون پول نصب پرده رو بگیره

شیشه میز چهار میل متری ۷۰۰ تومن تا ۹۰۰ تومن 

۶ متر میز بود

گفت تقصیر من نبود الانم زنگ پشت زنگ که پول نصب پرده رو واریز کن نمیدونم کار درست چیه نمیخوام حقی ضای ...

بلاکش کن هیچ حقیم ضایع نمیشه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

اسی این آدم ساده گیرت آورده برای یه نصب پرده ۶۰۰هزار تومنننن؟! چخبره بابا مگه سرگردنس بعدشم بهت ضرر ...

یه پرده ی ساده ی ساده 

چهارپایه داشت ولی حوصله نداشته میز رو بکشه کنار واستاد رو میزبا اینکه بهش،گفتم میز نمیشکنه گفت نه

خوب بی مسولیتی خودش بود  بگو اول یه میز تا همین میری که شکستی بخر بیار بعد دوباره زنگ بزن 

از میزت عکس بگیر بزن تو نت ببین قیمت نوش چقدر هست و عکس قیمت نوش براش بفرست بگو تو انقدر بهم خسارت زدی