2777
2789

نپرسین نپرسین نپرسین شخصیه بقران، 

حتی جواب تلفنم ندی باز زنگ میزنن به خانوادت میگن گوشیو بده دستش تا ما باهاش حرف بزنیم 

میگن واسه تو فلان رشته خوبه ، اون رشته های که دوست داری بدردت نمیخوره سخته برات، من ۲۰ سالمه باید دیگران تشخیص بدن من چه رشته ای برام خوبه ؟؟

بعد میگن چیکار میخوای بکنی به ما بگو . گفتم حالا ببینم چی میشه 

میگن سه ساله داری میبینی چی میشه ؟ سه ساله داری می‌خونی فلان .

اصلا از کجا میدونید من سه سال تونستم درست بخونم؟ 

از کجا معلوم که سه سال فقط در واقع یک سالش شرایط خوندن داشتم ....

اصلا مگه دارم گناه میکنم مگه کاری به کسی دارم مگه آسیبی به کسی میرسونم؟

اعصاب آدم و بهم می ریزه این حرفها

دقیقا خیلی عذاب اوره زمانی ک کنکور دادم ی سال پشت موندم ی رشته معمولی تو دانشگاه معمولی قبول شدم هر جا می‌نشستم میپرسیدن یا میگفتن تو ک انقدر درس خوندی تاسف باره همچین جایی قبول شدی 

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 🥲 من یکسال پشت بودم روانی شدم سر همین حرفا واقعا عذاب کشیدم تو دوران کنکور... بعدشم که قبول شدم رشته مورد علاقمو بعضیا بهم تیکه انداختن که رشتت خوب نیستو..🤦🏻‍♀️ انقد گفتن تا دیگه بهشون توجه نکردم....

دانشجوی رشته مشاوره 🥹من یه دخترم که عاشق رشتمم🥰

ببین همیشه هم قصد و نیت بدی پشت حرفاشون نیس

ب این دید ب قضیه نگاه کن ک میخان کمکت کنن از بلاتکلیفی دربیای

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ولشون کن هرچی گفتن محل نزار یبارم بشون بگو این ک چیکار میخام بکنم و چه رشته ای برم فقط به خودمو خانو ...

اره خانوادمم اولش مخالفت میکردن بزور راضیشون کردم 

بعدش با این کاراشون منو از خودشون دور میکنن، 

باعث میشه هیچوقت نتونم جواب تلفن کسیو بدم از ترس اینکه این سوال ازم بپرسن

خیلی بده اینقدر اذیت میکنن

دقیقا🥲🤦🏻‍♀️ البته بعضی وقتا هم چون اطلاعی ندارن از اینکه اذیت میشی و... می‌خوان کمکت کنن که خب کارشون بنظرم اشتباهه

دقیقا🥲🤦🏻‍♀️ البته بعضی وقتا هم چون اطلاعی ندارن از اینکه اذیت میشی و... می‌خوان کمکت کنن که خب کا ...

اره فکر میکنند میتونن راهنماییت کنن که رشته سختی نری ولی خب بلد نیستن و بدتر خراب میکنند

دقیقا🥲🤦🏻‍♀️ البته بعضی وقتا هم چون اطلاعی ندارن از اینکه اذیت میشی و... می‌خوان کمکت کنن که خب کا ...

من هیچوقت از کسی نمیپرسم ..‌ خوب اگر طرف چیزی قبول شده باشه خودش میگه دیگه چیکار دارم بپرسم

اره فکر میکنند میتونن راهنماییت کنن که رشته سختی نری ولی خب بلد نیستن و بدتر خراب میکنند

دقیقا🤦🏻‍♀️ به من میگفتن برو حقوق در صورتی که این رشته به روحیه من نمیخوره 🥲😂 البته الان دیگه حرفی نمیزنن وقتی میبینن توجه نمیکنم

من هیچوقت از کسی نمیپرسم ..‌ خوب اگر طرف چیزی قبول شده باشه خودش میگه دیگه چیکار دارم بپرسم

دقیقا،این بخاطر اینکه ما اونارو درک می‌کنیم توی موقعیت اونا بودیم😅