2777
2789

من خیلی به نظر همه فکر میکنم خیلی

چجوری بگم .. قطعا هیچ وقت کسی نمیشینه به من فکر کنه ولی من تو ذهنم مدام استرس مدرسه رفتن رو دارم استرس مواجه شدن با بقیه

خیلی خیلی خیلی از آدما  تو ذهنم بت درست کردم 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا چون زیاد با آدما در ارتباط نبودی منم همینطور بودم برای یه حرف زدن ساده با آدما استرس میگرفتم ...

آره دقیقا

زندگی اجتماعیم انگار هنوز شکل نگرفته

۱۵ سالمه ولی تنها بیرون نمیرم و خیلییی چیزای دیگه

اونجوری که میشه غرور ولی خب من از بس نشستم فکر کردم و مقایسه کردم از زندگی خودم عقب موندمخیلیم کم حر ...

اضطراب اجتماعی نیست؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اونجوری که میشه غرور ولی خب من از بس نشستم فکر کردم و مقایسه کردم از زندگی خودم عقب موندمخیلیم کم حر ...

خجالتی هم هستی میدونم واست مهم نباشه مردم راجب ظاهرت زندگیت و اینا چه فکری میکنن

نمیدونمولی خجالت . استرس زیاد . کم حرفمعلائمش چیه

شاید همین باشه درمورد اضطراب اجتماعی سرچ کن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

آره دقیقازندگی اجتماعیم انگار هنوز شکل نگرفته۱۵ سالمه ولی تنها بیرون نمیرم و خیلییی چیزای دیگه

خب ببین پله پله شروع کن و از این حالت بیا بیرون مثلا یه روز صبح بلند شو برو دم اولین ایستگاه اتوبوس کنار خونه تون وایسا بعد برو همینطوری توی شهر بگرد ، برای خودت خرید کن و ... ، یا برو یه کلاسی هنری یا ورزشی و سعی کن با آدما ارتباط بگیری بعد یکم اوکی تر شدی بگو میشه آیدی تلگرامت رو داشته باشم برای اطلاع رسانی و اینا و هی گسترش بده مثلا اینستا هم فالوش کن و ... 

دوباره مثلا یه سری اکیپ کوهنوردی و تفریح توی هر شهری هست کانالش رو پیدا کن و باهاشون برو بگرد کم کم باهاشون اوکی میشه ، وقتی رفتی توی اون جمع ها به خودت فشار نیار ‌که حتما دوست پیدا کنی با خودت بگو اگه با کسی اوکی شدم که هیچی اگه نه تنهایی هم اوکیه