اما رومون نمیشه بهش تذکر بدیم
اما خدا نکنه یک شب یا روز واس بقیه همسایه موردی پیش بیاد سریع میزنه تو روی طرف و اعتراض میکنه
اما خودش رو بخاطر بچش مجاز ب هررفتاری میدونه
بچش سندروم داون و اوتیسم و کم شنواست،بچه دومش هم بیش فعال و کارت نمیدونم قرمز داره چون مدام میگه ک مثلا ازم توقع نداشته باشید بچه ساکت باشه چون کارت داره
همسرش جدا زندگی میکنه چون بهش گفته بچه بزرگ رو بذاریم بهزیستی اما قبول نکرده اونم هر دوماه یبار میاد و اینقدر بچه بزرگه میزنتش و داد و فحاشی ک سریع میره
من خیلی بچه سندروم و اوتیسم دیدم و هیچکدوم اینمدلی نبودن،چون بچه همسایمون بشدت قوی و پرزور هست و همه رو میزنه و بارها شده اهالی محل یا همسایه های ساختمون و مهمان هارو میزنه یا وسیله پرت میکنه
و خیلی هم تو کوچست چون میگه تو خونه اپارتمانی طاقت نمیاره
بعد حالا ی مدت ک مامانم فوت شده من اعصابم خیلی ضعیف شده اما بازهم هیچی بهش نگفتم،سعی کردم تحمل کنم
تااینکه دیشب دیروقت همکار پدرم خبردادن ک میخواستن برن مشهد سفر اما بچشون مریض شده و فردا باید ببرن دکتر(از کرمانشاه اومدن ک برن مشهد و تو راه نزدیک تهران بودن بچه مریض شده)هرچ صبرکردن خوب نشده دیگ با کلی خجالت گفتن امکانش هست بیان خونمون ک بچه رو ببرن دکتر
الان همه اینجان و بچه رو مامان و باباش بردن بیمارستان
بعد همسایمون من خواب بودم سریع بمن پیام داده خیلی بهم برخورد ،هرچ فکر کردم چی جوابش بدم نتونستم بی ادبی کنم اما میگم کاش ی چیزی میگفتم بهتر بفهمه