2777
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر من بود یا اون

39 بازدید | 0 پست

دوست صمیمی چندین سالم بی دلیل منو ول کرد جوابمو نداد بخاطر یه پسر بی سر و پا ولی با دوتا دختر هم دوست شده بود از قبل رابطشو با اونا داشت اونا هم مثل پسره بودن اهل دود و محله پایین و کم سواد

من با کسی دوست میشدم که خیلی هم از اونا بهتر بودن هیچوقت رابطمو قطع نکردم ولی این تا یه پسر هیچی ندار و حتی کوچیکتر از خودش پیدا میشد براش زود جوگیر میشد،تازه توهم میزد منی که انقد ازش بهتر بودم چشمش میزنم منی که ۱۵سال رفیقش بودمو همه میدونن چجوریم همه دوستام از خداشونه باهاشون دوست باشم حتی بعد ازدواجشون اونوقت اون فقط یه دوست داشت که از ترس شوهرش با این دیگه حرف نزد قبل ازدواج ولش کرد 

من خودم ازش حسادت دیدم و اینکه چشم زد رابطمو ، با این پسره هم اول نخواست دوست شه وقتی فهمید من و پارتنرم آشتی کردیم فورا انگار جاموند رفت با این رل زد و هرچی من گفتم تقلید کرد تازه خوشحال من شدم که تنها نیست اون آخرا چندبار اومد سمتم برا پول.

وقتی بی دلیل رفت من کار مهم با دوستم داشتم یک ساله اصلا جوابمو نداد حتی میشدم پشت خطی هرجوری حرف زدم جواب نداد گفتم کار واجب دارم تو این یه سال! 

حتی گفتم میخوام دعوتت کنم و فلان و برات چیز میخرم.بعد بیرون دیدمش تو یه مغازه داشت میومد برون اول ندید وایسادم دید تازه کم محلم کرد گفت سلام  منم اصلا نتونستم حرف بزنم گفت وایسا الان میام رفت پیش اون پسره باز ! اصلا جا خورد و دیدم خیلی پس رفت کرده رنگ پریده و‌کثیف

بعد چون من کار داشتم برا یه گدا چیز گرفتم اومدم بیرون به گدا تا نرفته چیز دادم و اونا هم بودن دیگه اومدم این ور و رفتم بعد یه ایموجی فرستاد اینو 😐

و بعدش من هرچی پیام دادم باز اصلا جواب نداد

عصبی شدم حرفای دلمو زدم و بعدم گفتم لیاقتت هموناس و اون پسره موتوری.گفتم توهم نزنه که من حسودی کردم الان چقدر شاخه از نظرم ! 

و گفتم چیزاتو  میذارم جایی ببری و وسیلم که پیشته بیار نمیخوام باشه 

اصلا جواب نداد.این حتی بدترین چیزم میگفتم اگه میخواست جواب میداد

و دیگه چیزی نگفتم حالا بعد از سه ماه گفتم شاید بهتر حرف میزدم بهتر بود و دوباره پیام دادم دوست پسر قبلیشو بیرون دیدم گفت یه چیزی بهش بگو پیام دادم گفتم یه چیزی گفت و جواب نداد بعدش نرم پیام دادم گفتم چرا اینجوری میکنی هرچی هست بگو ناراحت نمیشم اگه نمیخوای شمارتو پاک کنم و خودتم اونبار عصبیم کردی با رفتارت و میام بریم بیرون براتم هدیه میگیرم

اصلا جواب نداد زنگم زدم جواب نداد