2777
2789

یه سری ها ک تو فقرن دزدی اینا میکنن و اخلاقشون خوب نیس 

یه سری ها هم باز خیلی ثروتمندن و کاراشون درست نیس اخلاقشون خوب نیس 

یه سری ها هستن شرایط مالی بدی دارن ولی باز خوبن 

بنظرتون بخاطر ذاته ؟

این ذات خوب رو خدا تو یه سری ها قرار داده تو یه سری ها نه؟

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا که هیچ بنده ای رو بد خلق نمیکنه

درسته 

ولی ذات خوب این وسط چیه 

البته منم موندم از یه طرف میگم شرایط زندگی از یه طرف ذات 

به خاطر ذاته 

همچین چند لحظه قبل یه تاپیک که توش پر فحاشی بود ترکید یکی از همون فحاشا اومد تاپیک زد مظلوم نمایی کنه باز فحش داد بهم 

اخرشم بهم گفت خفه شو دوزاری 

رفتم تاپیکاشو دیدم حق دادم بهش چون دربه در از این تاپیک به اون تاپیک گدایی کد تخفیف اسنپ فود میکنه تو سایت ،

بایدم دوزاری و از این دست فحشا ورد زبونش باشه چون دقیقا خودش و زندگیش دوزارم نمی ارزه

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

یکی مثل من با وجود ازار جسمی و روحی تلاش کرده پاش کج نره مدام تهمت می شنوه از خانواده

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
درسته ولی ذات خوب این وسط چیه البته منم موندم از یه طرف میگم شرایط زندگی از یه طرف ذات

میدونی ذات ادم از لحظه ای که نطفه داره تشکیل میشه با لقمه ای که مادر میخوره داره شکل میگیره متاسفانه خیلی ها اهمیت به این موضوع نمیدن اما نون حلال خیلی خیلی تو تشکیل ذات و شرف ادمی مهم و موثره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
منم افراد ثروتمند سادیسمی و موذی و بدجنس زیاد دیدم شوهرم میگه چون بی رحم بودن موفق شدن پا گذاشتن رو ...

منم خیلییی دیدم 

کلا تو هر قشر چه پولدار یا نیازمند خوب و بد زیاد دیدم

یکی مثل من با وجود ازار جسمی و روحی تلاش کرده پاش کج نره مدام تهمت می شنوه از خانواده

منم🥲

صبوری کن بوقتش خدا جبران میکنه 

منم خیلییی دیدم کلا تو هر قشر چه پولدار یا نیازمند خوب و بد زیاد دیدم

بنظرت خودت دلیلش چیه 

بنظر خودم سادیسم و بی رحمی 

البته شناخت بموقع‌ افراد سمی بنظرم‌هنره 

اینکه ظاهر بین‌و‌ظاهر پرست نباشیم و بدور از تظاهر و‌ نمایش متوجه ذات واقعی شخص بشیم 

چون‌پول و قدرت و ظواهر ونمایشو زبون بازی بشدت گول زنندس

میدونی ذات ادم از لحظه ای که نطفه داره تشکیل میشه با لقمه ای که مادر میخوره داره شکل میگیره متاسفانه ...

خودخواهی و منفعت طلبی و بی رحمی و تظاهرو سیاستو به بچه اموزش میدن 

همینا باعث موفقیت و ثروت میشه