2777
2789

می‌خوام برم دوره یاد بگیرم  و تو محلمون یه آرایشگاه کوچیکه باز کنم که  مغازه مد نظرم دو دقیقه تا خونمون فاصله داره. ولی مادرم ازم دوره تا کمک حالم باشع دوتا بچه کوچیک دارم یکی هفت ساله یکی دوساله.

ولی می‌خوام دستم نو جیب خودم باشه به پولش احتیاج دارم.

بنظرتون بیخیال بشم بشینم بزرگشون کنم یا دنبال اهدافم برم

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی هست نگهشون داره این کارو انجام بدهاگر نه بزار مدرسه‌ها باز شه یکی میره مدرسه یکی هم اگه میتو ...

تو آرایشگاه سخته بابا بچه اینور انور میره کلافه میشه بوی رنگ و...هست نمیشه

کاش داشتم تمام چیزهایی را که با پول خریدنی نیست

کنار خودم میشینه

ی

یه نفر رو می شناسم

آرایشگاه داشت  بچه اش هم کوچیک بود تو آرایشگاه می آورد 

یه روز این حواسش به مشتری بود و کار میکرد یه دفعه پسرش از صندلی بلند می افته کله اش ضربه میخوره

شوهرش هم گفت آرایشگاه رو ببند نخواستم کار کنی

اونم بست

😅

واقعا میگم این بزرگترین کاریه که تو زندگی داری اول بچه هات تا چشم به هم بزنی بزرگ شدن این روزها رو الکی از دست نده  بری از صبح تا شب پک وپوز مردم رو دستمالی کنی بچه هات تنها بمونن؟