2777
2789
عنوان

پسرا ردم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
عزیزت این حرف ها چیه دیسک پاره هم خوب میشه من نمیدونم ولی برای عیب گذاشتن رو خودت چندتا دکتر دیگه بر ...

به خدا به چشم دیدم زنه دیسک کمر خفیف داره بعد زایمان تا چند ماه زمین گیر شده و عذاب خالص کشیده و بعد اون زمان هم وضعش مثل قبل نشده مثلاً پا درد شدید گرفته یا کمر دردش بیشتر شده من نمی‌خوام اینجوری بشم 

به خدا به چشم دیدم زنه دیسک کمر خفیف داره بعد زایمان تا چند ماه زمین گیر شده و عذاب خالص کشیده و بعد ...

خب دیسک همینه بافعالیت زیاد عود میکنه 

زمینگیر نه 

برو درمان کن تزریق  اوزون تراپی بیرو زدگی ر و همه دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پریروز تو مطب دکترم یه خانمی رو دیدم با دیسک عمل کرده باردار شده بود ماه هشتم بود ،گفتم سخت نیست بارداریت گفت نه استراحت میکنم کار نمیکنم خوبم خداروشکر ،الکی باب خودت عیب نتراش بابا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم