2777
2789

من مجردم 

ولی خواهرم بیشتر روز ها میاد خونه مون

مامان و بابام و من دلتنگش میشیم

مثلا دو روزی یکبار میاد 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو سرگرم کن فیلم کتاب گوشی باشگاه

من بااینک یه ربع فاصله است گاهی هفته ای یکبار میرم وگرنه کنترل نکنی مثل خواهر من میشی

حتی اب خوردنشم انگار باید خانوادم بدونن برای همین دخالت تو زندگیشم زیاده بااینکه بچه داره

مقصر خودشه همش منتظر تایید اوناست تا شبم که شده باید بیاد اطلاعات بده کجا رفته چیکار کرده

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خودتو سرگرم کن فیلم کتاب گوشی باشگاهمن بااینک یه ربع فاصله است گاهی هفته ای یکبار میرم وگرنه کنترل ن ...

اره من خودم مقصرم بعد خانواده منت میزارن نیا و من درگیر گرفتاری هاشون شدم

اینقدر من براشون میسوزم بخدا برام نمیسوزن

اره من خودم مقصرم بعد خانواده منت میزارن نیا و من درگیر گرفتاری هاشون شدماینقدر من براشون میسوزم بخد ...

اینجوری ارزش احترام. خودتم پایین میاد

وقتی ناراحتیت بروز ندی و زود هی بخاطر دلتنگی اشتی کنی فردا هیچکس دیگه براش مهم نیست  و بدتر دلت با یه رفتارایی میشکنه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
من مجردم ولی خواهرم بیشتر روز ها میاد خونه مونمامان و بابام و من دلتنگش میشیممثلا دو روزی یکبار میاد

منم اینجوری هستم 

الان دیگ بچه دارم دوتا سخت

ولی عادت کردم 

و ناراحتم از این بابت