2777
2789
عنوان

چرا واقعا هیچ دکتری هنوز نتونسته بفهمه مشکل من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 53 پست
نمیدونم بعد سشوار کشیدن چی بعدش بهتر نیست یا بعد حموم یه روسری چیزی بزاری رو موهات یکی دو ساعت تا خی ...

من موهامو تو حمام با حوله خشک میکنم بعد یه چیزیم میپیچم بعد چهارساعت سشوار هم میزنم 😑بعد باز میزارم شبم کلاه یا چیزی سرمه

⁦→⁠_⁠→⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت خوبه؟کمبود نفس پیدا نمیکنی؟کمخونی و فشار هم رو سر اثر میزارن

کمبود نفس چیه قشنگم

کمخونی ،کمبود اهن داشتم اما سه ماه دارو خوردم ازمایش بعدی نشون نداد نمد🫠

⁦→⁠_⁠→⁩

من موهامو تو حمام با حوله خشک میکنم بعد یه چیزیم میپیچم بعد چهارساعت سشوار هم میزنم 😑بعد باز میزارم ...

بلافاصله سشوار کن

چهارساعت وقتی خیس بمونن سرت سرد میشه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
طب سوزنی روی گوشه ....من با همین اوریکوتراپی سالها پریود نمیشدم و هیچ دکتری هم نمیتونست خوبم کنه خوب ...

عزیزم کدوم. شهر پیش کدوم اریکو تراپ رفتی من تاحالا جز فیلمای کره ایی تو ایران ندیده بودم

⁦→⁠_⁠→⁩

من موهامو تو حمام با حوله خشک میکنم بعد یه چیزیم میپیچم بعد چهارساعت سشوار هم میزنم 😑بعد باز میزارم ...

دیگه نمیدونم .چیزی که میپیچی سرت رو بعد یه ساعت عوض کن چون اون حوله یا...احتمالا خیسه بایدبه پارچه خشک دیگه بزاری بعد سشوار دیر میکشی اگه خواستی سشوار  بکشی دیگه یه ربع بیست دقیقه بعد حموم بکش فکرکنم قشنگ اینقدر میزاری تا اون خیسی سرتو اذیت کنه بعد سشوار میکشی 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

عزیزم کدوم. شهر پیش کدوم اریکو تراپ رفتی من تاحالا جز فیلمای کره ایی تو ایران ندیده بودم

من اصفهانم عزیزم پیش محبوبه والیانی رفتم و چندین نفر از فامیل هامون هم دکترهای متفاوت ولی همگی جواب گرفتن ....حتما حتما برو ضرر نداره ..

بلافاصله سشوار کنچهارساعت وقتی خیس بمونن سرت سرد میشه

موهام بعد سشوار خیلی میریزه بعد یه بار بلافاصله سسوار کردم شبش خوابیدم امتحانم داشتم صبش تب لرز کردم عفونت گلو 🥸

⁦→⁠_⁠→⁩

دیگه نمیدونم .چیزی که میپیچی سرت رو بعد یه ساعت عوض کن چون اون حوله یا...احتمالا خیسه بایدبه پارچه خ ...

دقیقا 😑🤣افرین اخه سشوار ک‌به مو اسیب میزنه‌ اون ضد حرارت هام که دکتر گفت استفاده نباید کرد نمیدونم واقعا 

⁦→⁠_⁠→⁩

شاید هنوز کم خونی!چون کم خونی باعث سردی میشه.ادامه بده قرص آهنو و چیزای گرم بخور مثل گردو و خرما و معجون.سرتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده شاید تاثیر داشته باشه

و اینکه از اعصابت نیست؟!!!

من اصفهانم عزیزم پیش محبوبه والیانی رفتم و چندین نفر از فامیل هامون هم دکترهای متفاوت ولی همگی جواب ...

عزیزم منم دانشگام اصفهانه مرسی که کامنت گذاشتی 🫂🫠 حتما برات دعا میکنم اونم از ته دلم 

⁦→⁠_⁠→⁩