2777
2789
عنوان

معرفی متخصص غدد در قرچک

13494 بازدید | 28 پست

سلام

دوستان لطفا اگه کسی ادرس ویا تلفن متخصص یا فوق تخصص غدد در قرچک رو داره بهم بگه

واقعالازمه سریعتر مراجعه کنم به یه متخصص

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹

اخیییی یادش بخیر

قرچک😢

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .من پیش دکتر گنجی زاده رفتم .دکتر خوبی ان .فوق تخصص غدده.بغل رستوران مارلیک ساختمان پزشکان بام فراز طبقه سوم ...فقط شنبه ها اینجا میشینن .و باید از قبل وقت بگیری بدون وقت قبلی نوبت نمیده خواستی ریپلای کن منو تا شماره شو بدم بهت..

فرشته کوچولوی قشنگ من خوش اومدی به دنیا ..خدایا شکرت به خاطر بچه هاااام
سلام .من پیش دکتر گنجی زاده رفتم .دکتر خوبی ان .فوق تخصص غدده.بغل رستوران مارلیک ساختمان پزشکان بام ...

اما من باید زودی برم زیر نظر یه پزشک

کم کاری تیروئید دارم

باید دارو بده کنترل بشه

سلام .من پیش دکتر گنجی زاده رفتم .دکتر خوبی ان .فوق تخصص غدده.بغل رستوران مارلیک ساختمان پزشکان بام ...

اشنایی چیزی ندارین که کسی دیگه رو معرفی بکنه؟

عزیزم میدونم که تا بعد عید نیستن باید یه دکتر دیگه پیدا کنی

خیلی ممنون گلم

شما بیزحمت شمارشو بده

زنگ بزنم شاید کسی رو بشناسن

اشنایی چیزی ندارین که کسی دیگه رو معرفی بکنه؟

والا قرچک نه ولی میتونی تا اون موقع یه متخصص داخلی بری .دکتر زنان من گفت برو پیش دکتر قاسم زاده که داخلیه خودم ترجیح دادم برم غدد

والا قرچک نه ولی میتونی تا اون موقع یه متخصص داخلی بری .دکتر زنان من گفت برو پیش دکتر قاسم زاده که د ...

به من گفت حتما برو متخصص غدد

تیروئیدت کم کار شده؟؟

اره

قبل بارداریم

دقیقا ماه پیش رفتم ازمایش

نرمال بود کاملا

وسط رنج طبیعی

اما الان کم کار شده

اره قبل بارداریم دقیقا ماه پیش رفتم ازمایش نرمال بود کاملا وسط رنج طبیعی اما الان کم کار شده

انشاالله که مشکلی نیست و یه دکتر خوب پیدا میکنی زنگ بزن به ساختمان پزشکانا یا همسرتو بفرست حضوری یه سرچ بکنه

انشاالله که مشکلی نیست و یه دکتر خوب پیدا میکنی زنگ بزن به ساختمان پزشکانا یا همسرتو بفرست حضوری یه ...

ان شاالله

خیلی ممنون

اره

باید یکاریش بکنم