2777
2789

من یکی برام کتاب خوب بخره حالم خوب میشه

یکی برام گل خوشمل مخصوصن رز ابی بخره حالم خوب میشه

یکی برام ادکلن بخره حالم خوب میشه

اینکه برم باشگاه حالم خوب میشه

اینکه تو زمستون با نامزدم برم بگردم بعد ی قهوه بخوریم و از پنجره کافه اسمونی ک داره برف میباره رو نگا کنم حالمو خوب میکنه اینکه عزیزام خوب باشن حالم خوب میشه

شما چطور؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

اگه بهم پول و طلا بدن😂😂😂

شوخی بود

فقط آرامش و اعتماد 

کسی که اذیتم نکنه برام با ارزش ترین و بزرگترین داراییه

کسی که درکم کنه 

بت روی تو پرستیم و ملامت شنویم،بت پرستی اگر این است که مذهب ماست 🍁چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بهم پول و طلا بدن😂😂😂شوخی بودفقط آرامش و اعتماد کسی که اذیتم نکنه برام با ارزش ترین و بزرگترین ...

موافقم واقعن

لوازم آرایش لباس رسیدن به پوستم 

نگاه کردن به ماه ، تو ماشین باد از پنجره بخوره بهم 

گوش دادن به صدای رودخانه 

حتی چند وقت پیش برام یه بالم لب خرسی مامانم خرید  اونقدر ذوق کردماااا😁 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

لوازم آرایش لباس رسیدن به پوستم نگاه کردن به ماه ، تو ماشین باد از پنجره بخوره بهم گوش دادن به صدای ...

الهی عزیزدلم

من دیروز ۶ تومن خرج پوست و موم کردم همش حسرت میخورم

خواب خوب و عمیق ، سالم بودن و درد نداشتن ،ماساژ، دوش با اب ولرم، استتخر رفتن، دورهمی با دوستام، شب د ...

عالیه واقعن

وووای منم اگه با عشقم بریم با ماشین خوشگله دور بزنیم بعد بیایم کافه و از بیرون برف رو ببینیم که می‌ب ...

خیلی لذت بخشه

من درس خوندن حالمو خوب ميكنه،تو هر برهه اي از زندگيم كه از درس و دانشگاه دور شدم خودمو به اندازه كافي دوست نداشتم؛

ايتم بعدي خريد كردنه(لباس و كيف و عطر و …)و خريد وسيله هاي ارايشي بهداشتي براي رسيدگي به پوست و مو و …

ايناس كه حالمو خوب ميكنه😍

الهی عزیزدلممن دیروز ۶ تومن خرج پوست و موم کردم همش حسرت میخورم

عزیزم فدای سرت، کیفش رو ببر لیاقتش رو قطعا داشتی

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️