2777
2789

نمیخام حالمو بد کنم تواین رابطه ها از طرفی حضرت فاطمم نیستم خب هوا و هوسه دبگ 

توبم کردم اما خاستگار نمیاد😑😑۲۴سالمه یکیم خاستگار ندارم چند ساله هیچی نیومده 

ظاهرمم شیک و خوبه 

باید صبوری کنیببین الان رابطه های طولانی هرکی داره از قدیم داره نمیدونم چرا جدیدا یک هفته نشده جایگز ...

اره واقعا ب اندازه کافی اذیت شدم تو رابطه های الان اصلا دیگ رل نمیزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متنفرم از این روابط و کلا واردش نشدمو نمیشم 

ذکر یا جامع الناس الیوم لا ریب فیهه ان الله لا یخلف المعیاد اجمع بینی و بین زوج مومن رو تا هفت روز روزی ۱۱۰تا بگو خواستگار میاد واسه من جواب داد ولی مورد زیاد جالبی نبود ردش کردم

درکل از هیچی بهتر بود

بت روی تو پرستیم و ملامت شنویم،بت پرستی اگر این است که مذهب ماست 🍁چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...
منم متنفرم از این روابط و کلا واردش نشدمو نمیشم ذکر یا جامع الناس الیوم لا ریب فیهه ان الله لا یخلف ...

اها ممنون 

منم متنفرم و یبار تجربش کردم اذیت شدم شدیدا الانم بلاکش کردم دوروزه نکیخام برگردم بهش