2777
2789
عنوان

سر آش نذری ام اسم بدین اسماتونو بخونم دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای حاجت منم به اسم ایلین دعا کن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴۰۰ میلیون پول بده برم جراحی فک کنم همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭

التماس دعا.❤️❤️

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

تو رو خدا دعا کن پدرم حتی برای در یخچال باز کردن و حموم کردن و نوار بهداشتی عوض کردن معذبمون کرد تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره اتاق خواب بخوابه و اصلا راهرو و پذیرایی نخوابه واقعا از دست پدرم بیچاره شدیم😭

تو رو خدا دعا کن انشالله عمه هام و عموهام و پدرم و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و همسر سابقم و خانواده اش و زن داییام و خونه دایی مادرم و دختر عموهای مادرم و خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد انشالله تقاص همه ی ظلم ها و بدیا و تهمتها و توهین ها و کتک ها و ابرویی که از من و عزیزانم بردن همین امروز تقاص پس بدن و دیگه زور و ظلم اینا به من و عزیزانم نرسه😭

گلم

نت نداشتم.

الان وصل شدم ببینم کی نذری میده...

لطفا 💚 

برا منم دعا کن

حاجتم اینه خدا به مامانم و داداشمم و من عمرطولانی با سلامتی بده.

فک نکن ها شرایطم گل و بلبل هست...من تا جمعه کلی آرزو داشتم ولی چن روزه دلشوره دارم.

الان متوجه شدم چیزی که واقعا میخوام همین سلامتی و عمرطولانی برا مامانم و داداشمم و خودم هست.

بقیه چیزها و آرزوهام  رو سپردم به بالایی داد شکر ندادم شکر 

من فقط تلاش می‌کن.

لطفا برای سلامتی و عمرطولانی  مامانم و داداشمم و خودم دعا کن.

اسمم آرزو هست.مامانم لیلا 

داداشم علیرضا 

ممنونم

حاجت روا باشید. 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

ی پسر 17 ساله هم تک و تنها با مادرش به سرطان مبتلا شدن.

مادرش دکترا جواب کردن و پسره هم تحت درمانه

دعا کن خدا بهشون سلامتی و تندرستی بده سالها با هم زندگی کنند.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️