2777
2789
عنوان

سر آش نذری ام اسم بدین اسماتونو بخونم دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 103 پست

لیلا به حال مرگ افتادم.. دلم میخواد خودمو راحتتت کنم. واقعاا هیچی حالمو خوب نمیکنه موندم تو بحران ۴٠سالگی 😭😭😭

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیلا... به حال مرگ افتادم برام دعا کن 😭😭

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

برا من تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و یه ماشین مدل پایین نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل😭😭

تو رو به اماما دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول ارتودنسی و جراحی فکمو از پدرم کامل بگیرم و همش خصوصی انجام بدم و هیچ درد نکشم و آزار نبینم😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم زن دوم و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون کتکمون نزنن و بداخلاق و خسیس و شکاک برامون نباشن و بهمون تهمت نزنن و توهین نکنن و خیلی بهمون وفا دار باشن و دست و دلباز باشن برامون😔.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین امروز گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین فردا خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭.