2777
2789

روزی حداقل 5 بار به شوهر من زنگ میزد و آمار زندگی منو می‌گرفت شوهرم هم با جزئیات توضیح می‌داد.مادرش هم دخالت می‌کرد همش. 

الان جاری زایمان کرده، مادرشوهرم اونجاس. 

به شوهرم گفتم خوبه میبینم مامانت سرگرمه، چند روزیه 10 بار 10 بار بهت زنگ نمیزنه و خندیدم. 

شوهرم هم به روی خودش نیاورد. 

خوبه بفهمه برای سرگرم کردن مادرش داره زندگیمونو به فنا میده. 

بنظرتون میفهمه اصلا یا نه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصری گذاشتی چندبار ی کار نادرست تکرار بشه.یعنی چی امار زندیگیتون رومیداد مادرش🙁پ تو چیکاره بودی که ...

فکر میکنی نگفتم؟ فقط فرقش این بود جلوم دیگه اینکارو نمیکرد. میرفت سر کارش آمار میداد. چون وقتی میومد خونه لیست تماساشو نگاه میکردم میدیدم مثلا مادرش 6 بار زنگ زده! 

فکر میکنی نگفتم؟ فقط فرقش این بود جلوم دیگه اینکارو نمیکرد. میرفت سر کارش آمار میداد. چون وقتی میومد ...

تففففف 

ببخش حالم بد میشه .من در چنین مواقعی به شو۶رم می گفتم والا اونقدری که تو ومادرت باهم جیک وپیک دارین من که زنتم نداریم .تو که مادرتو داشتی زن برا چیت بود

درست بشین باهاش منطقی صحبت کن اینجوری ک کفتی انگار تیکه انداختی بهش، بنظرم قشنگ باهاش حرف بزنو در میون بزار بگو دوس ندارم جزییات زندگیمونو با بقیه در میون بزاریم