2777
2789
عنوان

خانوادش مخالفن خیلی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 32 پست
شما چرا صحبت کنی خودتو کوچیک کنیاون خانوادشو راضی کنهاگر هم رفتی اصلا از صمیمیت و رابطه و اینا چیزی ...

چون خودش دست کشیده 

میگه من برام مهم نیست تو چرا گیر میدی 

خودش گفت خانوادمو ولش کن بیا خودمون بریم عقد کنیم بعدش خونتو بفروش با پولش هر وسیله ای دوست داشتی بگیر بیا خونه من 

من احساس میکنم اینجوری خیلی بده چون خودمم پشتوانه خانوادگی ندارم 

بعد یه جر و بحثی خلاصه پیش میاد دیگه 

هیچکسو ندارم هر دو طرف دست کشیدن

می‌خوام خانوادشو حداقل نگه دارم

چه دلیلی همون اول کار ک بحساب خودت ناراضیم هستن بیشتر آتیش زیر دیگ کنی و بکنی رابطه ج داریم؟؟؟؟؟؟ او ...

با خودم گفتم شاید دیگه کوتاه بیان بخاطر پسرشون

هنوز نگفتم که الان میبینم همه دارن مخالفت میکنن نمیگم خوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرشوهر منم مثل دوست پسر شما یکی مثل شما پیدا کرده بود.. خداروشکر با مخالفت های زیاد خانوادش بیخیال شد.. دوطرف باید بهم بخورن.. و ی زن نباید بخاطر خودش ی خانواده رو از هم بپاشونه

کسی لایکم نکنه

خودتون قبلا ازدواج کردین و تا حدی شناخت رو مرد دارین مردها پختگی کمتری نسبت به زن دارن .

چه شما حرف بزنین چه نزنین شما کیس مناسبی از دید خانواده نیستین .شما میگین خانواده ش مذهبی هستن ،حتی اگه دختر بودین و کوچیکتر از این آقا پسر ،باز قبولتون نمیکردن .چون شما روابط بازی با این آقا دارین و پوششتون هم صد درصد مورد پسندشون نیست ! بعد این حتما خانواده تون رو نمی‌پسندند و .....

حالا شما در نظر بگیر شما بزرگتر ،مطلقه و رابطه هم دارین بعد بلند شین برین بگین اومدم بگم با پسرتون رابطه دارم .همدیگه رو میخوایم ؟فکر خوبی در موردتون نمیکنن.

ممنونم😂 اگه به خانوادش حق نمیدادم که الان تلاش نمیکردم برای راضی کردنشون بالاخره برای پسرشون آرزو د ...

چی بگم والا فقط عاقلانه رفتار کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم همینه نظرم ولی خودش میگه باید خود خودت باشیاسترس دارم مطمئنم خراب میکنم اونجا

یکم استرس طبیعیه

پسره هم از علاقشه سیاست نداره

همه رفتار و حرفات بر اساس اعتماد بنفس بالا، احترام و بدست آوردن دلشون باشه

هیچ زنی تو جامعه ایرانی اونم تو سن ۳۵ انقدر احمق نیست ک ب خونواده یه پسر ک برابار اول میبینتشون بگه ...

نظرتو قبول دارم، چرا این آدم فک میکنم بقیه قاقن؟؟ 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اصلا شما چرا صحبت کنی میخوای بری التماس مادر پسره؟ اصلا جالب نیست خوششون نمیاد

برای اینکه نامزدم دست کشیده 

منم پدر مادرم شهرستانن سراغی هم بعد از طلاق ازم نگرفتن 

نمیخوام هر دو طرف رو از دست بدم

کاری به طلاق ندارم. ولی ازدواج با مرد کوچیک تر اشتباهه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم