2777
2789
عنوان

خانوادش مخالفن خیلی بیاید

472 بازدید | 32 پست

سلام 

من ۳۵ سالمه یه ازدواج ناموفق داشتم 

دوست پسرم ۳۲ سالشه تا حالا ازدواج نکرده نمایشگاه ماشین داره وضعشون کلا خانوادگی خوبه همه تو کار همین ماشینن خونه هم داره

ما تقریبا پنج ماه پیش آشنا شدیم و الان دو ماهه که خیلی رابطمون جدی شده 

مشکل من اینه که خانوادش راضی به ازدواج ما نیستن 

۱ چون مطلقه ام و پسرشون اولین ازدواجشه

۲ چون ازش بزرگترم

پسره کلا حرف خانوادشو گرفته به کتفش و خونه خودش زندگی میکنه و یا من بیشتر اوقات میرم اونجا یا اون میاد 

الان امروز قرار شده خودم با خانوادش صحبت کنم ولی چندتا مشکل دارم

۱ من کلا همیشه لباس باز می‌پوشم(مانتو بالای باسن و خلاصه اینجوری) نامزدم میگه همینجوری که توی خیابون میگردیم بپوش بیا ولی چون خانوادش مذهبین من یکم میترسم

۲ چطوری رفتار کنم واقعا نمیدونم

۳ بنظرتون اگه بگم که ما صمیمی هستیم و رابطه ج داریم و اینا بدتر میشه یا کوتاه میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت رو میتونی تو شناسنامه تغییر بدی ،البته اگه پارتنرت به خونواده ش نگفته 

و بنظرم حداقل برای بار اول خیلییی کوتاه و باز نپوش ،یکم رسمی تر برگزار کن ،مثلا کت و شلوار ...

و اینکه این مخالفت ها هم هست و هم طبیعیه 

سعی کن جدی تر نگاه به آینده کنی بانو

نمیدونم چرا این پسر حاضر به ازدواج با شما شده

چون واقعا چالش و مشکلات دارید

اما حالا اگر خواستید برید دیدن خانوادش سعی کن دلشونو بدست بیاری نه با فکر اینکه همینی که هستم بری و همه چیزو بدتر کنی

اصلا از روابط خصوصیتونم حرف نزن

روی مهارتها و حسنهای خودت تاکید کن از علاقت بگو از احترامی که برای اون خانواده قائل هستی بگو

خداییش منم جای خانواده پسره بودم شما رو به عنوان عروس قبول نمیکردم. ایرادات زیاده. و اصلا از نظر فرهنگی بهم شباهت ندارید. این پسره هم عقلشو از دست داده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا؟؟

هیچ زنی تو جامعه ایرانی اونم تو سن ۳۵ انقدر احمق نیست ک ب خونواده یه پسر ک برابار اول میبینتشون بگه "اگ بگم رابطه ج داریم بهتر میشه یا بدتر" 

کلا تاپیکاشم نگا کنید یدونس فیک بودن ازش میباره

نمیدونم چرا این پسر حاضر به ازدواج با شما شدهچون واقعا چالش و مشکلات داریداما حالا اگر خواستید برید ...

منم همینه نظرم ولی خودش میگه باید خود خودت باشی

استرس دارم مطمئنم خراب میکنم اونجا 

خداییش منم جای خانواده پسره بودم شما رو به عنوان عروس قبول نمیکردم. ایرادات زیاده. و اصلا از نظر فره ...

ممنونم😂 

اگه به خانوادش حق نمیدادم که الان تلاش نمیکردم برای راضی کردنشون 

بالاخره برای پسرشون آرزو دارن 

حالا شانس من گرفته بده؟😂

سنت رو میتونی تو شناسنامه تغییر بدی ،البته اگه پارتنرت به خونواده ش نگفته و بنظرم حداقل برای بار اول ...

گفته 

من خودم میخوام اونطوری بپوشم 

خودش میگه خود خودت باش