2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر خواهرم متاسفانه مبتلاست و درمانی نداره.الان هم داره استخوان هاش رو درگیر میکنه.

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

شامپوهای درمانی: شامپوهایی که حاوی قطران زغال، اسید سالیسیلیک، یا کتوکونازول هستند می‌توانند به کاهش پوسته‌ریزی و التهاب کمک کنند.

1. کرم‌ها و پمادهای موضعی: کرم‌های کورتیکواستروئیدی یا داروهای دیگر مثل کلسپتریول می‌توانند برای کنترل التهاب و تحریک پوست سر استفاده شوند.
  2. درمان‌های نوری (نور درمانی): درمان با نور UV می‌تواند به کاهش علائم پسوریازیس کمک کند.
  3. داروهای خوراکی: در موارد شدید، پزشک ممکن است داروهای خوراکی تجویز کند که تأثیر بیشتری بر کنترل بیماری داشته باشند.
  4. مراقبت از پوست سر: استفاده از روغن‌های طبیعی مانند روغن نارگیل یا زیتون برای نرم کردن و مرطوب کردن پوست سر می‌تواند کمک‌کننده باشد.
  5. کاهش استرس: استرس می‌تواند علائم پسوریازیس را بدتر کند، بنابراین مدیریت استرس و آرامش ذهنی می‌تواند در کاهش عوارض بیماری مؤثر باشد.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

کانال سلامت شمس الشموس رو در ایتا دنبال کن..

یک رژیم غذایی معرفی کرده که فوق العاده است...این بیماری رو هم گفته درمان می کنه...فقط وویس هاش دو ساعته است و طولانی..حوصله کنید گوش بدید...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
همسر خواهرم متاسفانه مبتلاست و درمانی نداره.الان هم داره استخوان هاش رو درگیر میکنه.

این کانال رو که گفتم بهشون معرفی کنید...ان شاءاله خوب می شن

این درد و منم دارم میگن کامل خوب نمیشه

این رژیمی که گفتم رو رعایت کنید امیدوارم حالتون خوب بشه..خواهر من این رژیم رو گرفته راضیه..من از اون روز به همه معرفی می کنم...هرچی مریضی می کشیم از سبک تغذیه غلطه