2777
2789
عنوان

بهترین واکنش به این حرف نامزدم چی بود❓

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 44 پست
اعتماد به نفسم به شدت میاد پایین فکر میکنم دیگه قشنگ نیستم😑

ن قربونت بشم اینجوری نگو تنها عیبی ک من دارم دماغم بد فرمه دندونم فاصله داره لاغرم و بقول خودت کچلم حالا با این همه ایراد منو گرفته تازه میگه دماغتو عمل میکنم یا ... ولی سعی کن همیشه ب خودت برسی موهاتو تقویت کنی ک اصلا نتونه جز تو ب پشه ماده هم فک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من موهام اونقدر مشکل خاصی هم نداره من چون حجاب دارم چند ساعت روسری سرم بود بعد مو زیر روسری میخوا ...

خوب ایشون هم حساسیت های خودشو داره.

مثلاً فکر کن شما هم خودت یه دفعه یه سوالی برات پیش بیاد که مثلاً نکنه شوهرم اینجوری باشه مجبوری شوخی و جدی بپرسی.

خوب بود همون لحظه میگفتی نه . موهام خیلی پر نیست ولی بدم نیست.

ن قربونت بشم اینجوری نگو تنها عیبی ک من دارم دماغم بد فرمه دندونم فاصله داره لاغرم و بقول خودت کچلم ...

من که اتفاقا به خودم میرسم پس به نظرت بهتره زیاد نقطه ضعف نشون ندم و حساسیت به خرج ندم؟ انگار که حرف خاصی هم نزده؟ 

اون خودش هم همینجوره، تو ظاهرش یه ایراداتی داره که حتی خودش سر این ایراداتش شوخی میکنه و خودشو انکار دیس میکنه مثلا من میگم این مدل شلوار بهت نمیاد میگه اره من اندام پایین تنم متناسب نیست. یا مثلا به شوخی میگه نه بابا ما قیافه ای نداریم و ...

مطمئن باش این شوخیا برای مردا خیلی عادی و بی‌منظوره، اصلا خودتو ناراحت نکن، و سعی کن متقابلابا شوخی جواب در خور بهش بدی، که این کار نمیذاره اعتماد بنفست بیاد پایین

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

در لحظه که خصوصاً وقت آروم و شادی بوده

شما هم با لحن خوش بگید ناراحت‌تون می‌کنه اینکه از این شوخی ها بشنوید 

خیلی وقت‌ها آدم ها نمی‌دونن حرف‌شون داره طرف‌و دلخور میکنه اما اگر بدونن شاید دیگه نزنن

واقعا شما به شوهراتون اینجوری میگین؟!!

نی‌نی سایته و زن‌هایی که مدام از حق زن حرف می‌زنن :)

اینم حق زنی که ازش دم می‌زنن: 

والا، منم جای همسر اینا باشم از دستشون آسی می‌شم...

چه برسه خود اون آقایون

مثلا چی میگفتم؟

مثلا روسریتو میبستی به سرش، میگفتی دو‌ساعت بعد کلی‌ه‌ تو رم میبینیم کچل‌خان😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای