2777
2789
عنوان

بهترین واکنش به این حرف نامزدم چی بود❓

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی. ولی بعدا ایرادشو بکوب تو صورتش

این چه رفتار بچگانه ایه!! از این توصیه ها به کسی که شروع زندگیشه نکن!

بجای اینکه روش بالغانه حل مشکل رو یاد بگیرید شمشیر از رو بستن و تخریب همو تو زندگی پیاده میکنید؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بهش بگو عزیزم یکم پول بریز برام برم موهامو مزوتراپی کنم چون تو گفتی کل ... نمیخوام از مواام ناراضی باشی و به خاطر تو میرم مزو تراپی میکنم و...

کلا این شیوه خیلی خوبه تا یه ایرادی گرفت بگو عه..  پس پول بده برم درستش کنم عملش کنم و.... و هی ام بگو به خاطر تو به خاطر تو... منتم بزار

دیگه میفهمه که دهنشو ببنده

واقعا این همه خشم نشون دادن لازمه؟؟

برای یه ارتباط سالم نه قطعا چنین برخوردی عشق و احترام متقابل نیست توش سما گوش نکن

نظرات رو میخونم دلیل زندگی های درب داغون و روابط نا سالم زناشویی که اکثر نی نی سایتی ها دارن و میفهمم!

منم موهام کم‌ پشته. اینو از شوهرم شنیدم. بهش گفتم از موهای خودت و خانوادت که بیشتره. به نظرم جواب درستی دادم. البته چندسال از ازدواجم گذشته بود. مردا اگه جوابشون ندی پررو میشن اگه جواب بدی میگن زبون دراز  

نظرات رو میخونم دلیل زندگی های درب داغون و روابط نا سالم زناشویی که اکثر نی نی سایتی ها دارن و میفهم ...

بعضی جواب ها به شدت تند و تیزه منم تعجب کزدم انکار میخوان طرف مقابل رو جرش بدن 

بهش بگو عزیزم یکم پول بریز برام برم موهامو مزوتراپی کنم چون تو گفتی کل ... نمیخوام از مواام ناراضی ب ...

من احساس میکنم این روش هم جالب نیست. چرا من باید هر نقد اونو انقدر به خودم بگیرم که حتما بلافاصله بعد از گفتن اون برم به فکر چاره بیوفتم؟ اخرشم هی بگم به خاطر تو به خاطر تو 

من احساس میکنم این روش هم جالب نیست. چرا من باید هر نقد اونو انقدر به خودم بگیرم که حتما بلافاصله بع ...

عین خیالت نباشه،من خیلی خوشگلم ازشوهرم سرتر،واقعا ایرادندارم،ولی منوبی ریمل میبینه میگه چقدرمژه هات کمه برام مهم نیست حرفش چون واقعا اعتماد بنفس فوق العاده ای دارم،واقعا قشنگم،مژه هام کمه عوضش خیلی جاهای نیازبه عمل نداره وزیباست،من میدونی کی اینجوری شدم؟؟حرفای دیگران دیگه روم تاثیرنداشا؟وقتی خودمو باورکردم فهمیدم خیلی خوبم ،بیشترهم باشگاه منواینجوری کرد ۳ساله میرم خودمو خیلی دوست دارم خیلی

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
من احساس میکنم این روش هم جالب نیست. چرا من باید هر نقد اونو انقدر به خودم بگیرم که حتما بلافاصله بع ...

خیلی صمیمانه و صادقانه باهاش حرف بزن

شما قراره زن و شوهر باشید و از خصوصی نرین مسایل هم بدونید، تو زندگی خیلی ممکنه پیش بیاد اختلاف نظر و سلیقه داشته باشید الان این جزو کوچکتریناست

بذار یه موقع که همه چیز خوب بود بینتون بهش بگو، بگو این ریزش موی من چقدر برای تو ازاردهنه است؟ بگو برای خود من داره ناراحت کننده میشه و مسایلی که برام ناراحت کننده است دوست دارم تو بعنوان شریک عمر و احساسم، در جهت رفعش بهم کمک کنی. میدونم لحنت شوخی بود و منظور بدی نداشتی ولی موضوعاتی که من روش حساسم اگه حتی باهاش شوخی کنی باعث ناراحتی میتونن بشن. ممنونم که درکم میکنی و ازت میخوام کمکم کنی حلش کنم

عزیزم تا سنت پایین هست برو درمان کن و از خودش هم کمک بگیر.. هیچ اشکالی نداشت چون شما خودت میدونی ریزش مو داری باش هم نظر شو و بگو بله حتما تو اولین فرصت پیش ی متخصص خوب باید برم..

بعضی اقایون به خاطر شرایطشون ی مدل شوخی هایی دارن که فقط جنبه ی مزاحه.. قصد و غرض ندارن به دل نگیر.. با شناخت شما به مرور رفع میشه..

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم..