2777
2789

و با اینحال فرستاده دوم؟ دخترم از مشق نوشتن متنفره کلاس اوله امسال میخواد بره دوم ولی شوهرم میگه براش تکرار پایه بزنیم ولی من میگم ن تو روحیش تاثیر میذاره دوستاش مسخره میکنن چون ک امکان تغییر مدرسه نیست. اگه تمرین کنه بد نیس باهوشه یاد میگیره ولی مشکل اینجاس زده شده از درس ن روخوانی ن املا انجام نمیده. بره دوم خوب نمیشه؟ تکرار پایه بزنم؟ چیکار کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش یه معلم مهربون و کاربلد بگیر تا قبل از شروع سال تحصیلی چند جلسه خصوصی کار کنه باهاش و راهش بندا ...

بچه کلاس اولی معلم نمیخواد خصویا خیلی میگیرن. تازه کلاس اولی ک چیزی نداره خودشون باهاش کارمیکنن

براش یه معلم مهربون و کاربلد بگیر تا قبل از شروع سال تحصیلی چند جلسه خصوصی کار کنه باهاش و راهش بندا ...

معلم خصوصی طی سال تحصیلی براش زیاد گرفتم هم اینکه الان وضعیت اقتصادی مون خوب نی همم اینکه حس میکنم بیشتر زده بشه

بچه کلاس اولی معلم نمیخواد خصویا خیلی میگیرن. تازه کلاس اولی ک چیزی نداره خودشون باهاش کارمیکنن

اره حیلی زیاد میگیرن نداریم  دوبار طی سال تحصیلی براش گرفتیم بیشتر زده کرد بچمو

کتابها خیلی سخته ، باید رو کاغذ براش فلش کارت درست کنی بخش بخش ، روزی دو ساعت خودت بالا سرش باشی راه ...

مثلا فلش کارت چجوری دخترم هنوز ع و مخصوصا اون ع وسطی رو بلد نیست دیروز پلیس رو نوشته بود پسن واااای خیلی بده😑

اره حیلی زیاد میگیرن نداریم دوبار طی سال تحصیلی براش گرفتیم بیشتر زده کرد بچمو

همون زده کرده دیگه وگرنه سال اول زده نمیشن ک.زیاد سخت نگیر بزار تومدرسه کم کم راهش میندازن‌ فقط اون کارایی ک گفتم رو تونستی انجام بده تاشوقش بیشترشه

من واقعا موندم میخوام برم مشاور دارم باهاش تمرین میکنم میخوام معلم بگیرم پسرم تمرکز نمیکنه باهوشه ول ...

چجوری باهاش تمرین میکنی عزیزم دختر من تا میگم املا هزار تا بهونه میگیره ک فقط نیاد و نمیاد هم داغونم بخدو