2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 51 پست
ای جانم خدا برای هم نگهتون داره شوهر منم مثه شوهر شماست تقریبا من یه بار ازش قدردانی کردم خیلیی دوق ...

من که تشکر زبانی میکنم حتی با پولی که بهم میده واسه خودش و خونه خرید میکنم ناراحتم از اینکه به فکر خودش نیست تو این چند سال خیلی پیر شده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعش بگو من معذبم به خودت توجه نمیکنی. خوشی و راحتی من  با راحتی تو کامل میشه.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

منم امروز خیلی دلم به شوهرم سوخت طفلک زحمت میکشه کار میکنه تلاشش رو میکنه اما بازم کم میاره الانم دو ماهه حقوقشو نصفه میدن.طفلک فقط میگه توکل بخدا اما موهاش ریشاش داره سفید میشه 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خودت واسش بخرتایم دندونپزشکی خودت واسش بگیرلباس خودت واسش بگیر

ببین در حد لباس گرفتن و اینا میشه ولی خب گوشی باید چندماه پس انداز کنم منم آدم پس انداز نیستم خرج میشه

مامانمم میگه

آره عزیزم مطمئن باش همیشه ازش قدردانی کن ازش پول بگیر براش کادو بخر یا لباس که احتیاج داره 

خوشحالش کن نزار ناراحت بشه 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

شوهر خواهرمم همینطوریه اولویتش خرجای خواهرم و پسرشونه، اما شوهر من برعکسه، خیلی به خودش اهمیت میده بدون اینکه من بفهمم می‌ره براخودش خرید میکنه یا گوشی میخره یا دندونپزشکی میره

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

همچنین با عزیزای شما.البته زندگی ماهم بالا و پایین داره🌹

شرایط ما هم دقیقن مثل شماست

هر چی واس همسرم بزارم،بازم کمه

خوشبخت ترین باشین💚

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن