2777
2789

سلام عزیزانم

این تاپیک نظرسنجیە برای اینکە ببینم آسیبهایی کە ممکنە یە نامادری بە یک کودک وارد کنە چیا هستن؟؟

ممکنە آدم از دید خودش متوجە نباشە،ولی کودک اون رو‌خیلی بزرگ ببینە

هرچند هستن مادرهایی کە آسیبهای خیلی جدی بە فرزندشون وارد میکنن،کم نمیخونیم تو همین سایت،ولی درنهایت احتمال اینکە اون فرد مادرشو ببخشە خیلی زیادە

ولی معمولا کسی نامادری رو نمیبخشە

مدتی پیش خوندم همینجا،یە نامادری بچە رو سرظهر تو‌گرما بیرون میکرد از خونە،طفلی پسرە جاییم نداشت برە

اگە شما هم تجربەی مشابە دارین لطفا برام بنویسید.اگر لطف کنید دوستاتونم تگ کنید میخوام پربازدید بشە

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بابام میخواد زن بگیره

چند سالته عزیزم

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
مادرتون فوت کردن؟؟حست چیە؟؟چە ترسهایی داری؟؟

نه خدا نکنه😅 مادرم زنده هستن ولی دارن طلاق میگیرن 

حس تنفر دارم تنفر تنفر تنفر متنفرم اگه زنده بیاد دستم پاره اش میکنم! ترس خاصی ندارم کل زندگی نا آروم بود همیشه 

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
آدم با زخمی که از نامادری میخوره بهتر میتونه کنار بیاد تا زخمی که از مادرش خورده

پس چرا من کسیو ندیدم نامادری رو‌ببخشە

همە گارد شدیدی بهش دارن انگار دشمن خونیشونە

درحالیکە ممکنە این شیطنتایی کە بچە میکنە،مادرش هم همین واکنشو داشتە باشە

من پدرم زن دوم داره ولی ۲۰ ساله که رفته ندیدیمشون.فقط یک باربه اسرار یه نفر رفتم پدرم ببینم که محلم نداد بعدا گفته بود من نشناختمش نمیدونستم دخترمه ک واقعا قلبم شکست

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

نه خدا نکنه😅 مادرم زنده هستن ولی دارن طلاق میگیرن حس تنفر دارم تنفر تنفر تنفر متنفرم اگه زنده بیاد ...

معذرت میخوام ،الان پاکش میکنم

طلاق بهتر از زندگی پر تنشە

سعی کن با نامادریت دوست بشی و زندگیو برا هم سخت نکنین