2777
2789
عنوان

خانوما بیاید

141 بازدید | 15 پست

بیرون بودیم با برادر شوهرم اینا 

داشتیم غذا میخوردیم فاصله برادر شوهرم اینا یکم از ما زیاد بود بعد اون گفت لیوان بده به شوهرم گفت. شوهرمم از دور انداخت بهش که بگیره. بعد من گفتم به شوهرم پرت نکن شوهرم گفت عیب ندارع داداشمه دیگه غریبه نیست که . منم گفتم نه لیوان منظورمه میشکنه یوقت . برادر شوهرمم ناراحت شد گفت بحث احترام به من نیست بحث لیوانشه یوقت نشکنه. شوهرم گفت این( یعنی من) طول می‌کشه بزرگ شه حالا بچست. می‌دونم حرف من زشت بود رفتارم درست نبود ولی اگه می دیگه آیی بود نمیگفتم این طوری . ولی چون تو نامزدی یبار اومده بود خونه مادر شوهرم گفته بود توام همش اینه کوزت در حال کار کردنی کینه اون موقع تو دلمه و ازش بدم میاد . حالا منم از شوهرم ناراحتم که تو جمع میگه بچست😑😑😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم شما حرفت زشت بوده و شوهرت هم به یک حرف دیگه جمعش کرده ناراحتی نداره

اخه اون احمق به من گفت کوزت اون موقع حرفش بد نبوده؟ حالا جالب این جاست گردن هم نمی‌گرفت رفتار زشتش رو می‌گفت شوخی کردم

انگار که تو پرت کردی 😐😑 چشونه واقعن از همه چی سریع ناراحت میشن 

من جای تو باشم ازین به بعد کلی تیکه البته با خنده و آرامش میندازم بعدم به شوهرم میگم بچه ام دیگه  

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا حرف ایشون زشت بود؟یه توصیه درست و به جا بود

به نظرم منم با توجه به اعتراف اسی حرفش دور از آداب اجتماعی بود مخصوصا اگه با خنده نگفته باشه که برادرشوهرش به دل نگیره

من خودم میذارم جای مردا، با برادرم بیست سی سال شوخی دارم بعد یه نفر تو جمع واسه یه لیوان اینجوری ضایعم کنه ناراحت میشم، حتی اگه برادر شوهرش خاله زنک هم باشه و دنبال حرف و حدیث اسی نباید بهش همچین فرصتی بده که همسرش بخواد بین زن و برادرش قرار بگیره

به نظرم منم با توجه به اعتراف اسی حرفش دور از آداب اجتماعی بود مخصوصا اگه با خنده نگفته باشه که براد ...

راستش ما اونجا نبودیم

ولی اگه دورهمی بیرون از منزل باشه و لیوان مال خود استارتر نباشه 

اینکه به همسرش بگه پرت نکن چون میشکنه کاملا منطقی و به جا و از روی پختگیه 

من کلیت ماجرا رو در حالت عادی میگم

ولی اینکه با چه لحن و چه موقعیت گفته بشه میتونه قضیه فرق کنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی