2777
2789
براش توضیح دادم گفت چطور فلانی کارگره کلی ماشین پول داره خخخ

بگو باباش داشته بهش داده ما نداریم به تو بدیم  

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزو به دلم موند بچه هام یه بار بگن ما میخوایم مهندس دکتر بشیم 😄یکی شون میگه مکانیک یکی شون میگه پل ...

دقیقا بچه من، کوچیک بود دوچرخه برعکس میکرد میرفت زیرش میگفت میخوام مکانیک بشم، بعدش فهمیدم باباش که بردتش تو مکانیکی خوشش اومده که پیچ و مهره باز میکنن

هرچی میگفتم بگو مهندس ، مهندس هم همون کارا میکنه زیربار نمیرفت

الآن میگه شوتی سوار یا پلیسی که جاسوس باشه کسی نتونه بکشتش😁

دقیقا بچه من، کوچیک بود دوچرخه برعکس میکرد میرفت زیرش میگفت میخوام مکانیک بشم، بعدش فهمیدم باباش که ...

عزیزم😂ولی پسر من دیگه ۱۴ سالشه واقعا علاقه داره به فنی فکر کنم بره همین رشته ها من بهش میگم لااقل درس بخون مهندس مکانیک بشی مکانیک باسواد بهتره تا بی سواد نمیدونم بچه ها من خیلی تنبل هستن باباشون هم تنبل هست ولی تو کارش نه برعکس زرنگه من میگم با این حجم تنبلی من موندم چطور سر کار میری😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
[QUOTE=392631203]اشکال ندارد بچس پسر خاله من کلاس اول بود میگف درس خوب نیس من دوست دارم دزد بشم😂🤣[ ...

والا بخدا داداشمم میخواد رفتگر بشه،بعد من بچه بودیم میگفتم من رییس جمهور میشم🤣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

عزیزم😂ولی پسر من دیگه ۱۴ سالشه واقعا علاقه داره به فنی فکر کنم بره همین رشته ها من بهش میگم لااقل د ...

عزیزم سالم باشن مردای زندگیت💚

۱۴سال مسیرش مشخص کرده، پسر من ۷سالشه و به شدت به این شغلا علاقه نشون میده ، دوستام میگن این همه خودت اذیت نکن و کلاس ببر چون شغلای پسرت به هیچ کدوم احتیاج نداره🤣🤣🤣🤣 

عزیزم سالم باشن مردای زندگیت💚۱۴سال مسیرش مشخص کرده، پسر من ۷سالشه و به شدت به این شغلا علاقه نشون م ...

فدات گلم ممنونم زنده باشی 💞

ببین اگه علاقه داشته باشه کم کم بیشتر میشه خدا حفظش کنه انشاالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن دنبال هدف شون برن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜