2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش اولش همینن 

خواهر من انقدر باهوش هست که قبل از ورود به مدرسه خوندن و نوشتن به فارسی و انگلیسی و جدول ضرب رو یلد بوپ 

اما الکی میگفت دلم درد میکنه و زنگ میرد بیاریم خونه میگفت دوست دارم خانه دار بشم مگه مامان چه عیبی داره خانه داره 

بعد التماس بابامو میکرد که فقط تا شیشم بخونم 😂😂

نه بابا این خودش میگه خسته میشم نمیذاره بازی کنم کسی تا جایی ک یادمه چیزی نگفته

بچه منم تا بچه بود میگفت خلبان حالا میگه شوتی سوار بشم یا جاسوس

درحالی که هیچ وقت جلوش از این حرفا نزدیم الآن فهمیدم از تو کلیپا یاد گرفته که همچین شغلایی هم هس🤦🤦🤦

آرزو به دلم موند بچه هام یه بار بگن ما میخوایم مهندس دکتر بشیم 😄یکی شون میگه مکانیک یکی شون میگه پلیس پسرم که میره هشتم سال نهم تعین رشته دارن تا ببینم چی میره دخترم کلاس ششم میره میگه میخوام پلیس بشم 😄

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

این جمله همه محصل ها است🤣🤣🤣🤣ازبس درس ها نامربوط هستن.یه ذره علاقه برای بچه ها ایجاد نمیکنن.

بعضی درس ها هیچ ربطی به آینده شغلیشون نداره

ماشالله از بس سیستم آموزشی کشورمون هماهنگ با مشاغل آینده ست.کشورمون هدفدااااااره🤣🤣🤣

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

آرزو به دلم موند بچه هام یه بار بگن ما میخوایم مهندس دکتر بشیم 😄یکی شون میگه مکانیک یکی شون میگه پل ...

خخخ باز خوبه اینا حداقل یه شغلی میگن پسر من دنبال شغلی هست ک نخواد اصلا درس بخونه 

بچه ست عزیزم بهش سخت نگیرین طفلی هنوز نمیدونه درس چه تاثیری روی زندگی آینده اش داره

که متاسفانه اکثر ماها هم بعد اتمام درس فهمیدیم چه فرصت هاییو از دست دادیم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
که متاسفانه اکثر ماها هم بعد اتمام درس فهمیدیم چه فرصت هاییو از دست دادیم

درسته عزیزم ولی بچه دبستانی فرق میکنه

دوران راهنمایی و کنکور ک کلا بحثش جداست..

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

خخخ باز خوبه اینا حداقل یه شغلی میگن پسر من دنبال شغلی هست ک نخواد اصلا درس بخونه

ایناهم تنبل هستن خواهر 

ولی ببین پسرت تو چی استعداد داره رو اون کار کن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜