2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله ی منم کلاس اول که بود میگفت خسته شدم از این همه درس خوندن کلاس دوم رو که بخونم دیگه بسمه ترک تحصیل میکنم

خوبه حالا بار درس خوندن این نسل افتاده رو دوش خانواده ها 

اگه مثل زمان ما تنهایی می‌بایست بشینن پای درس و مشق چکار میکردن

هی ولی اگه تو این روزگار بخوای بدون هدف باشی آینده بهت سخت میگیره

منم هنوز هیچ هدفی ندارم والا! خدا خودش می‌دونه کی و کجا چه کسی بره سر چه کاری 

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
وای خدا دقیقا پسر من تو اوضاع جنگ میگفت کاش مدرسه مارو بزنن میگفتم میری نهایت ی مدرسه دیگه

دقیقا دخترمنم میگفت ایشالا میزنن من بمونم پیش باباجونم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دخترمن میره اول امسال،میگفت مامان بنظرت چکارکنم اخراجم کنن😂😂

پسرمنم امسال می‌ره اول میگه مامان هم الان گفته باشم تا سوم بیشترنمیخونم،فقط خوندن نوشتن بلدباشم کافیه😐😐

تا حالا جلوش از مزخرف بودن تحصیلات دانشگاهی حرف نزدین؟

مثلا توجمع فامیل باشین و در مورد اینکه هرکی درس خونده هیچی نشده،مدرک به چه درد میخوره و.... یا بچه کنکوری وپشت کنکوری تو فامیل داشته باشین و از اینکه چقد اذیت شده حرف زدین و بچتون هم شنیده باشه

پسرمنم امسال می‌ره اول میگه مامان هم الان گفته باشم تا سوم بیشترنمیخونم،فقط خوندن نوشتن بلدباشم کافی ...

😂😂😂

پسرداییم کوچیکتربود میگفت نمیخوام درس بخونم فقط بتونم بشمارم کافیه میرم توی نونوایی کارمیکنم😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍