2777
2789

بچه ها سلام من ی پارگی خیلی جزئی ب.... داشتم ک دکتر میگف مهم نیس و خیلی کمه و حتی در حدی نیس ک بخوام بخیه بزنم و سطح قاعده پرده شما سالمه و اگ در این حد بمونه و د.... نداشته باشه برگه سلامت میدم بهت خلاصه این واسه ۴ماه قبل بود تا هجدهم این ماه ک از طبقه سوم ی ساختمون افتادم از پله ها اومدم پایین حدود ۶تا پله رو البته با پهلو و ران اومدم پایین  رانم کبود شد، ستون فقراتم درد گرفت اما چیز مهمی نبود اما ساعت ۹صبح فرداش من لکه دیدم از واژنم، ساعت سهظهر خون دیدم و پاک شدم تا فردا عصر ک باز لکه دیدم و تا ساعت ۹شب الودگی و خونابه بود اون ناحیه باز پاک شدم تا یک روز و نیم بعد ک میشد بیست و دوم شب که لکه های قهوه ای و سیاه داشتم و همیشه الوده بودم تا بیست و هفتم ک درد پریودی شد و تا الان ک پریودم ... دکتر رفتم گفتم نگران بکارتم گفت ربطی نداره تو کیست و تنبلی داری دارو میخوری بخاطر اونه بچه ها ولی دلم اروم نگرفت میترسم ک اسیبش بیشتر شده باشه

رفتن پیش دکتر دیگ خیلی حالمو بد میکنه بار استرس روانی و پنیک بهم دست میده بنظرتون حرف دکتر حودم منطقیه یا خواسته نترسم و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ۳بار وارد تاپیک شما با این موضوع شدم!اگر دکتر گفته آسیب ندیده یعنی ندیده اما اگر دوس داری از دهن کاربرا بشنوی بزور بگن آسیب دیده بگو بگیم!شما وسواس فکری دارید

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

دختر اگه بری یه  دکتر دیگه خودت راجع به شرایطت توضیح ندی مطمعن باش همون به قول خودت پارگی جزی رو هم نمیگه .

نگران نباش....

هیچ چیز مهمی نیست

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
دختر اگه بری یه دکتر دیگه خودت راجع به شرایطت توضیح ندی مطمعن باش همون به قول خودت پارگی جزی رو هم ...

اخه هیچوقت اینطور نشدم و خیلی وقته کیست و تنبلی دارم ولی دکترم میگف واسه کیست و تنبلیه

هیچی نیست نگران نباش اصلا

ی سوال بپرسم اصلا امکان داره اون قسمت ضربه نبینه چیزی بشه؟

من ب روون افتادم حتی درد اون قسمت نداشتم یا ضربه یا خون همون لحظه تا ۱۳ساعت بعد ک گفتم

ی سوال بپرسم اصلا امکان داره اون قسمت ضربه نبینه چیزی بشه؟من ب روون افتادم حتی درد اون قسمت نداشتم ی ...

نه هیچی نیست سالمی اصلا نترس مگه به این راحتیاس

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.