2777
2789

میکه چرا زدی ۲۵ تو بیوت من اولین رو عضویم اینو همینطوری زدم و عوضشم نکردم چون مهم نبود 

وگرنه تو همه تاپیکام گفتم ۱۸ سالمه ،شما خوب بلید تاپیک زیرو رو کنید برید نگاه کنید 

دوم اینکه میگین رابطه لانگ 

من به اون پسر حتی یدونه پیام احساسیم نفرستادم‌ و فقط معمولی باهم حرف زدیم و تایم کمی

و پشمون شدم خیلی زیاد که چکاره ی من دارم میکنم و بلاکش کردم 

درمورد پسر عمم تاپیک از قبلم زدم و گفتم میخوام جدا شم  

(تاپیک مثلث عشقیه)

و حتی خیلی خیلی قبل تر فک کنم اولای تاپیک درمورد پسر عمم تاپیک زدم که دوسم داره و.

من فقط کمک خواستم که چیکار کنم با این حسی که دارم 

من حتی تاپیک جدا شدن و طلاق ازشم زدم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کمبود توجه دارند و میخواهند با نخود هر اشی شدن بگن ما هم وجود داریم!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

یارو میکه چون تو بیوت زدی ۲۵‌دروغ میگی ۱۸ سالته حقته گزارشت زدم در صورتی که من همه ی تاپیکام گفتم ۱۸ ...

خب خیلی کار سختیه بیو رو عوض کنی؟

خیلی عجیب ی به خدا

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

یارو میکه چون تو بیوت زدی ۲۵‌دروغ میگی ۱۸ سالته حقته گزارشت زدم در صورتی که من همه ی تاپیکام گفتم ۱۸ ...

خب چرا همینطوری اطلاعات غلط می‌زاری ؟ به بقیه هم حق بده اینجا مجازیه و هر چی که میبینن از روی همون نظری یا حرفی زده میشه ، وقتی ضدو نقیض باشه خواننده  احساس بدی میگیره اینه که فک می‌کنه  اونارو سرکار گذاشتی

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛