2777
2789
عنوان

از بارداری پشیمونم

204 بازدید | 15 پست

به زودی بچم به دنیا میاد ولی هیچ حسی بهش ندارم 😔

خودمم یه آدم افسردم که صدای گریه های یه نوزاد رو میشنوم اعصابم خرد میشه حالم بد میشه دلم فقط آرامش میخواد ... 

کسی بوده مثل من باشه ولی با به دنیا اومدن بچش افسردگیش خوب بشه و بچشو دوست داشته باشه ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

شوهرم برعکس من عاشق بچست و بچه خیلی دوست داره ...منم یکی از دلایلم اصرار های زیاد اون بود و ... 

ولی الان دلم فقط آرامش میخواد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن باش وقتی ببینیش عاشقش میشی من بارداریم ناخواسته بود شوهرم خیلی بچه دوست داشت وقتی فهمیدم باردارم تا ۱ ماه شوکه بودم تا روز زایمان هم حسی نداشتم ولی وقتی بچمو بغل گرفتم همه وجودم شد مطمعن باش عزیزم حالت از این رو به اون رو میشه

وقتی دنیا اومد بزارش داخل سبد بزار پشت در بهزیستی

وای نه ، واسه چی اینکارو بکنم 😔

من فقط تحمل گریه های بچه رو ندارم ولی اگه آروم باشه یه کاریش میکنم 

کاش اول افسردگیتو درمان میکردی بعد باردار میشدی

افسردگی من از بچگی با من بوده ، نا امیدم از درمان کردنش 

البته قبلا اینجوری نبودم و خیلی بچه دوست داشتم ، از وقتی یه نوزاد جدید تو خانوادمون وارد شد نظرم عوض شد 

مطمعن باش وقتی ببینیش عاشقش میشی من بارداریم ناخواسته بود شوهرم خیلی بچه دوست داشت وقتی فهمیدم باردا ...

خدا کنه 🥺😥😥

عزیزم وقتی بیاد میشه همه دنیات،من لحظه ای که صدای گریه دخترم رو که دنیا اومد شنیدم عاشقش شدم وتا آخر ...

راست میگی ؟ 🥺

تو هم تو بارداری افسردگی داشتی ؟ چرا ؟ 

البته بارداری من ناخواسته نبوده ولی ماه دوم بارداریم یه نوزاد تو خانوادمون به دنیا اومد و من با دیدن اون از بچه ها زده شدم و فهمیدم چقدر بچه داری سخته 

سالها پیش هم نوزاد های دیگه ای تو خانوادمون بودن ولی من همچین حسی بهشون نداشتم یا شایدم  اعصابم قویتر بود !!! 

راست میگی ؟ 🥺تو هم تو بارداری افسردگی داشتی ؟ چرا ؟ البته بارداری من ناخواسته نبوده ولی ماه دوم بار ...

بخدا راست میگم،

من یهویی تو بارداری ماه ششم مریضی روحی گرفتم که هیچ دکتری نمیفهمید چمه، حتی ماه ششم به دکتر گفتم بچه رو دربیارید و بذارید تو دستگاه رشد کنه که دکترم بهم خندید،

ببین بچه خودت اصلا قابل قیاس با بچه های دیگه نیست،

من دخترم الان ۶ سالشه، قبلا از بچه های کوچیک بامزه خوشم میومد ولی از وقتی دخترم دنیا اومده هیچ حسی به هیچ بچه ای جز دخترم ندارم واز نظر خودم زیباترین و بامزه ترین موجود دنیا دخترمه، وقتی دنیا بیاد میفهمی من چی میگم

بخدا راست میگم،من یهویی تو بارداری ماه ششم مریضی روحی گرفتم که هیچ دکتری نمیفهمید چمه، حتی ماه ششم ب ...

چه خوب 😊

دخترتون چی ؟ اون تبدیل به یه بچه ی عصبی پرخاشگر یا افسرده نشد ؟