2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق قبول شدن راحته

43 بازدید | 10 پست

من پسر عموم انسانی بود بعد این همش کار میکرد و حتی واحد افتاده داشت خود دوازدهم و سال های قبل بعد الان نمیدونم چجوری رتبش طوریه که میتونه حقوق قبول شه بعد من که تجربیم و معدل نهاییم ۱۶خورده بود زیست و فیزیکمو بیست درصد زدم رتبه کوفتی پنجاه هزار اوردم هیچ گوهی قبول نشدم الان مامان و داداشم و بابام فهمیدن که اون حقوق میتونه قبول شه ولم نمیکنن حالا من هی میخوام قانع کنم رقابت تو تجربی زیاده ولی واقعا موندم تو کفش اون چجوری تونسته؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چه دانشگاهیی قبول بشیوگرنه حقوق رو صرفا برا اساس سوابق تحصیلی یا پیام نور و ایناهم میشه ر ...

اره منم همینو میگم اخه بنظرتون منطقیه یکی که تو نهایی افتاده حقوقی که خانوادم فکر میکنن حقوقیه که با رتبه حداکثر سه هزار قبول شد؟!

هوم منم همینو میگم البتههه به قول دوستمون با سوابق و پیام نور هم هست ولی خوب ...

حقوق جدی به دانشگاه نیست اما دولتی بحثش جداست ولی... آزاد و پیام نور فرقی نداره و اتفاقا پیام نور برای حقوق بهتره چون باید کتاب خونده بشه اما آزاد رو اکثریت استادها جزوه میدن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

حقوق جدی به دانشگاه نیست اما دولتی بحثش جداست ولی... آزاد و پیام نور فرقی نداره و اتفاقا پیام نور بر ...

پس چرا حقوق دانشگاه های تاپ رتبه نفس گیر میخواد ولی پیام نور و سوابق مثل اب خوردنه؟!

اره منم همینو میگم اخه بنظرتون منطقیه یکی که تو نهایی افتاده حقوقی که خانوادم فکر میکنن حقوقیه که با ...

ولشکن خانواده ها عادت کردن ب مقایسه بچهاشون‌‌‌...

تو از تجربی هم حتی میتونی بری حقوق بدون کنکور بخونی ، مدرکش زیاد معتبر نیست ولی بالخره لیسانس میگیری میتونی ازمون وکالت بخونی بدی و ... 

کسی ک نهایی خوب نخونده مطمئن باش کنکور هم خوب نداده

چون ۶۰ درصد تاثیر نهاییه

پس چرا حقوق دانشگاه های تاپ رتبه نفس گیر میخواد ولی پیام نور و سوابق مثل اب خوردنه؟!

خب دارم میگم دیگه دولتی قضیه‌اش فرق داره تا پیام نور و آزاد 

اما کلا حقوق خوندش به خودته و بس

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

ولشکن خانواده ها عادت کردن ب مقایسه بچهاشون‌‌‌...تو از تجربی هم حتی میتونی بری حقوق بدون کنکور بخونی ...

دقیقا میدونی اخه من اهل حسادت اینا نیستم اگه حتی حقوق دانشگاه تهران هم قبول میشد خوشحال میشدم و براش ارزو موفقیت میکردم این سرکوب های خانواده ام این حس و تو من ایجاد کردن خانوادم با اینکه دیدن هر چند کم زحمت کشیدم و نادیده میگیرن واقعا نا امیدم میکنه ...ولی وقتی بچه یکی یکم بخواد مثلا موفقتر از من شه تا سالها اونو میکوبن سرم که اره تو کتاب گرفتی کلاس رفتی در حالی که حتی همین کلاس رفتن ‌و اینام به اصرار مامانم بوده 

خب دارم میگم دیگه دولتی قضیه‌اش فرق داره تا پیام نور و آزاد اما کلا حقوق خوندش به خودته و بس

اها اره هعیییی مرسی عزیزم که توضیح دادین من حقیقتا چون خودم تجربیم اطلاعات زیاد از رشته های دیگه نداشتم ولی حدس میزدم با این شرایط منطقی نیست الان متوجه شدم🌸